» » South Park Karakterleri CubeCraft Oyuncakları


CubeCraft şablonuna dayanarak, Cartman, Kenny, Kyle ve Stan'den gelen bu kağıtlar Jordan Fernandez tarafından yapılmıştır. 16. sezonu ABD'de yeni başlayan serinin hayal ekibini bir araya getiren etkili bir hayran sanatı. Daha fazlasını okuyarak ücretsiz indirin ...
South Park, Trey Parker ve Matt Stone tarafından yazılmış ve yazılmış bir Amerikan animasyon dizisidir. Seri, dört ilkokul çocuğunun - Kyle, Stan, Cartman ve Kenny - Güney Park'ta yaşayan, Colorado'da 4.388 nüfuslu küçük bir kasaba olan maceralarını gösteriyor.


Genelde sadece Cartman olarak adlandırılan Eric Theodore Cartman , Stan Marsh , Kyle Broflovski ve Kenny McCormick ile birlikte ana karakterlerden biridir . Cartman, bazen " Trapper Keeper " gibi bir bölümün ana karşıtıdır . Diğer üç ana çocuktan hiçbiri Cartman'ı arkadas olarak görmüyor ve neden onunla takılmaya başladıklarını bilmiyorlar, ancak aralarında belli olmayan dengesiz bir arkadaşlık doğuyor. Ancak Stan'le olan arkadaşlığını kopardığında genellikle Kyle'ın ilk tercihidir. Daha önceki bölümlerde, Kenny en iyi arkadaşıydı, ancak daha sonraki mevsimlerde Butters Stotch genellikle bu şekilde tasvir edilir.





 Kenny, South Park'ın ilk beş mevsiminde neredeyse her bölümde ölmekle ünlüdür . Neredeyse her zaman turuncu bir parka giydiği veya yüzünün gizlendiği, yüzünün çoğunu örten ve konuşmasını boğduğu için de kolayca tanınabilir. " Mysterion Rises " bölümünde , süper kahraman Mysterion olduğu ortaya çıkan Kenny, bir anlamda ölümsüzlük gücüne sahip olduğunu ve öldükten sonra yatağında uyandığını gösteriyor. O, arkadaşlarının onun öldüğünü asla hatırlamadığı için üzülüyor ve kendini kanıtlamak için kendini herkesin önünde öldürüyor.



 Kyle, Yahudiliğe karşı karışık duygulara sahip görünüyor ve ailesinin dindarlığına dair çelişkili kanıtlar var - örneğin, birçok dini Yahudi'ye benzer giyinirken (Gerald, örneğin her zaman yarmulke giyer ), görünüşte saklamıyorlar. Şabat veya çok sıkı cinsel yaşamını izleyin (Sheila Taş, annesi Matt Stone , kendini laik oldu Sefarad Yahudisi ). Kyle'ın dine olan bariz kayıtsızlığı, çoğunlukla Roma Katoliği olan arkadaşları ile uyum sağlama çabasının bir parçası olabilir.. Kyle, inancından gurur duymaktan daha sık savunucudur ve düzenli olarak "Yahudi İzcileri" gibi görevlere katılsa da, dinin tarihi, gelenekleri ve ritüellerini sık sık kavrar. Çok saf, daha sonraki mevsimlerde daha fazla şey bildiği görülüyor. Bu, oğullarını barındırma konusunda yanlış yönlendirilmiş bir girişimde, genel olarak kendisiyle dininin en ince noktalarını tartışmayan ebeveynlerinin suçu olabilir.



 Çoğu bölümlerde Stan, bölümün ana noktalarını, "Bugün bir şey öğrendim" biliyorsunuz. Bununla birlikte, Kyle'ın bunu yapması daha yaygındır ve Cartman ve Belediye Başkanı gibi birkaç karakter daha vardır. Stan genellikle elleriyle ceket cebinde yürürken veya derin düşünce sırasında gösterilir.
Stan katılır South Park İlköğretim parçası olarak Bay Garrison 'ın Dördüncü Sınıf Sınıf (eski Üçüncü). Stan'in babası Randy bir jeolog, annesi Sharon ise Tom's Rhinoplasty'de sekreter . Kısaca Roy adlı " Kulüp Evleri " nde bir üvey babası vardı .


 Leopold "Butters" Stotch , serinin ana karakterlerinden biri. South Park İlkokulu'nda dördüncü sınıf öğrencisidir . Butters'ın rolü , Sezon Altı'daki geçici olarak kaldırılması sırasında Kenny'yi değiştirdikten sonra yavaş yavaş artmaya başladı . Bu, Butters'ın daha fazla ekran saati kazanmasına ve karakterini daha da geliştirmesine izin verdi. Gruptaki "masum çocuk" ve Cartman'ın en çok sömürülen ve muhtemelen en iyi "arkadaşı". Butters, gösteride çalışan bir animasyon yönetmeni / yapımcısı olan Eric Stough'a dayanıyor .




Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın