» » » Raichu CubeCraft

Raichu, önceki evrim formlarına benzer, kemirgen benzeri bir Pokémon'dur. Her ikisi de sarı kürkü olan Pichu veya Pikachu'dan farklı olarak , Raichu'nun sırtında iki kahverengi şerit şeridi olan turuncu kürkü var. Uzun kulakları ve ayakları vardır, ancak göze çarpan parmakları olmayan küçük güdük kolları vardır. Ek olarak, elektriksel keseleri, önceki biçiminin kırmızı renginin aksine, sarı renktedir. Dolgun beyaz bir göbeğe sahiptir, kollarının ve ayak parmaklarının uçları kahverengidir. Ayaklarının tabanı ten rengi ve alt kısımdaki pençe yastıkları sarımsı turuncu renktedir. Raichu ayrıca büyük bir şimşek şeklinde biten uzun, ince, siyah bir kuyruğa sahiptir.

Alolan formunda, Raichu şimdi bir Audino'yu biraz andırıyor. Kuyruğu şimdi Raichu'nun üzerinde gerçekten sörf yapıyormuş gibi durmasını sağlayan oval bir şekildedir. Alolan Raichu'da artık parlak mavi gözleri, koyu ten tonu, beyaz elleri ve ayakları ve yukarı dönük sarı kulakları var.


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

1 yorum: