» » » Blastoise CubeCraft


Blastoise, önceden geliştirilmiş formlarına benzer bazı özelliklere sahip, büyük, kaplumbağa benzeri Pokémon'dur. Blastoise, büyük mavi bir gövdeye, krem ​​rengi bir mideye, küçük yağ kollarına ve bacaklarına ve su toplarıyla özel olarak beyazla çevrilmiş kahverengi bir kabuğa sahiptir. Şimdi, önceki evrimlerinden belirgin şekilde daha hantaldır. Önceden gelişmiş formları gibi, Blastoise de içine çekilebilen tüm vücudunu kaplayan bir kabuğa sahiptir. Squirtle ve Wartortle’ın aksine, Blastoise’in sol ve sağ taraflarında bulunan geniş, su topları var. Toplardan çıkan su, kalın çelikten delik açabiliyor.

Doğal yetenekler
Blastoise, Wartortle ve Squirtle gibi, ağzından değil, büyük toplarından doğal olarak su çekebilir. Bu toplar suyun çok daha büyük bir kuvvetle vurulmasına izin verir ve bu da onları tüm su saldırılarının destek gücü olarak bırakır. Blastoise, kabuğundaki emziklerden, su mermilerini inanılmaz bir hassasiyetle ateşleyebilir. Yüz altmış fitten daha fazla bir hedefi vurabilir!



Başka Bir Ürünümüz İçin de Bu görsel işinize yarayabilir.


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın