» » Frozen Elsa Maskeleri


Frozen Elsa Karlar Kraliçesi Elsa Maskesi bu sitede bir çok çeşitle birlikte ücretsiz olarak sizlerledir. Yapmanız gereken tek şey altta yer alan resimlerden hangisini beğendiyseniz. Mause ile sağ tıklayıp resmi yeni sekmede açarak farklı kaydedip yazdırmanız olacaktır. Nasıl yapılacağı ile ilgili videomuza da bu sayfandan ulaşabilirsiniz. Öncelikle Videomuzu izleyelim ardından maskelerimizi çıkartıp eğlenceli oyunlar oynayalım ne dersiniz.






 Elsa, kış gündönümü [4] 'te Kral Agnarr ve Arendelle Kraliçe Iduna'ya doğdu. Yedi kilo ağırlığındaydı ve aurora borealis oluşumunda doğdu. [5] Doğumuna, köyü buz kristalleriyle örten beklenmedik bir hava olayı da eşlik etti . [5] Elsa üç yaşındayken, Anna doğdu ve ikisi arkadaşların en iyisi olarak büyüdü. Sonunda Elsa, buz ve kar üretme kabiliyetine sahip olduğunu keşfetti ve güçlerini Anna ile olan oyununu geliştirmek için kullandı.

Kaza
Bir gece, sekiz yaşındaki Elsa [2] , kuzey ışıklarının etkinliği nedeniyle uyuyamayan ve oynamak isteyen Anna tarafından uyanık kaldığını buldu. Elsa başlangıçta uyumakta ısrar etmesine rağmen, Anna bir kardan adam inşa etmeyi önerdiğinde heyecanla ayağa kalktı. İkisi gizlice , Elsa'nın odasını buz ve karla kaplamak için sihrini kullandığı geniş Büyük Salon'a , Anna'nın zevkine kadar. Kızkardeşler, derhal Elsa'nın Olaf adını verdiği bir kardan adam inşa ederek ne yaptıklarını kendileriyle görevlendirdiler . İkisi oynamaya devam etti, Büyük Salon'un etrafında kayıyor ve hatta karlı bir tepeden aşağı kayıyordu.







 Elsa kızıdır Agnarr ve Iduna ait ablası Anna ait ve kraliçe Arendelle . Elsa, buz ve karı manipüle etme güçleriyle doğdu ve onları kız kardeşini eğlendirmek için kullandı. Bununla birlikte, Elsa'nın kontrolsüzlüğü, güçlerini kimseye zarar verme korkusuyla yaşamaya neden oldu ve erken hayatının çoğunu dünyadan kopardı. Bunu yapmak onu çok üzse de Elsa, kendisini Anna'dan uzak tutmanın gerekli olduğunu gördü, bu yüzden ona zarar verme riski olmayacaktı.

Yetkileri açığa çıktıktan ve neredeyse birkaç kişiye zarar verdikten sonra Elsa, böyle bir olayın bir daha asla yaşanmaması için Arendelle'den kaçtı. Kendisi tarafından empoze edilen sürgüne rağmen, Elsa, daha fazla zarara yol açma korkusu olmadan güçlerini deneyebilecek bir huzur buldu. Sonuçta Elsa, güçlerini nasıl kontrol edeceğini ve takdir edeceğini öğrendikten sonra kız kardeşi ile olan ilişkisini yeniden alevlendirdi.



Donmuş kapıları açmak için mücadele ettikten sonra, Agnarr ve Iduna içeri girdi. Agnarr, Elsa'nın güçlerinin kontrolden çıktığını belirtti. Iduna, Anna'ya "buz gibi" olduğunu söyledi. Agnarr kütüphaneye gitti ve Şifa Büyüsü kullanarak troll görüntüsünü içeren ve Living Rock Vadisi'nin bir haritasını içeren bir kitap buldu Daha fazla uzatmadan, aile vadide at sırtında yola çıktı; Elsa'nın korkusu, bindiği atın arkasında buz izi oluşmasına neden oldu.
Vadiye vardıktan sonra, Agnarr yardım talebinde bulundu. Troller beklenmedik ziyaretçileri selamlamak için açıklığa yayılarak cevap verdiler ve bunun kraliyet ailesi olduğunun farkına şaşırdılar. Yaşlı bir trol, Pabbie , yoluna girdi ve Anna'yı inceledi. Anna'nın durumu kritik görünse de, Pabbie, Anna'nın kalpten vurulmadığı ve başını iyileştirmenin göreceli olarak basit bir görev olacağını şanslı olduğunu belirtti. Agnarr, Pabbie'yi ne gerekiyorsa yapmaya zorladıktan sonra Elsa, yaşlı trollerin büyüsünü ortadan kaldırmaya devam ederken, Anna'nın kız kardeşinin güçlerinin hatıralarını ihtiyati tedbir olarak değiştirecek kadar ileri gittiğini izledi. Ailesinin rahatlamasına Anna gülümsedi, Pabbie'nin iyileşmesinin etkili olduğunu gösteriyordu.

Elsa Pabbie'nin uyarısını hedge ediyor
Elsa, Pabbie'nin güçleriyle ilgili uyarısı ile alarma geçti .

Pabbie daha sonra Elsa'ya döndü ve güçlerinin sadece büyümeye devam edeceği ve güzel ama tehlikeli oldukları konusunda onu uyardı. Elsa'yı yeteneklerini kontrol etmeyi öğrenmeye çağırdı, ancak “korkunun düşman olacağı” yorumunu yaptı. Bu anda, Agnarr Elsa onu sihirli kontrol etmek öğrenebileceğini Pabbie emin ve o zamana kadar, bu karar kale kapılarıolacaktır kilitli ve insanlarla Elsa'nın iletişim Anna ile dahil sınırlı olacaktır. Agnarr ikisini ayırdı ve Elsa'yı ve eşyalarını yeni bir odaya taşıdı. Elsa, yeni odasına kendisini kilitlemeden önce, ne yazık ki Anna'ya bir bakış attıysa da, durumun gerekliliğini fark etti ve kabul etti.

Dünyadan gizli


Elsa güçlerinden korkuyor
Elsa güçlerini kontrol etmek için elinden geleni yapsa da, hızlı bir şekilde büyümeye devam ettiler.

Anna onu oynamaya ikna etmeye çalıştığı halde , Elsa her zaman kız kardeşini geri çevirdi. Takip eden yıllarda, Elsa'nın diğerleriyle tek teması ailesiyle oldu; bilhassa, Agnarr kontrole ulaşması için Elsa ile yakın bir işbirliği yaptı, hatta ona bir mantra öğretti: “Gizle, hissetme. Göstermesine izin verme”. Elsa, yeni yağan karlara bakarken yanlışlıkla penceresini donduğunda, Agnarr güçlerini bastırabilmeleri için ona bir çift eldiven vermeye karar verdi Bununla birlikte, eldivenlere rağmen, Elsa'nın güçleri kendilerini göstermeye devam etti ve yanlışlıkla odasının bir bölümünü donduğunda, Elsa yeteneklerinin artan gücünden korktu ve hatta ailesinin yakınına gelmesini reddetti, onlara zarar vereceğinden korkuyordu. .
Elsa 18 yaşına geldiğinde, Agnarr ve Iduna iki haftalık bir yolculuğa çıkmak zorunda kaldılar; Elsa, onları bıraktıkları sırada resmen kestiler, ancak ebeveynlerinin yokluğunda güçleri hakkında endişelilerken, seyahatlerinin gerekliliği hakkında onları sorguladılar. Elsa'nın iyi olacağına olan inancını ifade ettikten sonra, Agnarr Iduna ile yola çıktı. Bununla birlikte, iki hükümdar gemileri denizdeki ölümcül bir fırtına sırasında alabora olduklarında yolculuklarında yok oldu; Bu kaybından harap olan Elsa, ailesinin cenazesinde odasına gizlenmiş halde kaldı, duyguları, odanın tamamen buz tarafından ele geçirilmesine yol açtı. Anna kız kardeşine ulaşmak için bir kez daha denemesine rağmen, Elsa sadece gerçekten umutsuzluk içinde kapının arkasında oturdu.

Taç giyme günü

Merasim


Elsa taç giyme konusunda endişeli
Güçlerinin açığa çıkması konusunda gergin olan Elsa , onları bastırmaya çalıştı .

Agnarr ve Iduna'nın ölümünden üç yıl sonra, Elsa nihayet yaştaydı ve kraliçe olmanın sorumluluklarını yerine getirmeye hazırdı. Kale kapıları, törene tanık olan diğer ülkelerden gelen temsilcileri ağırlamak için eşgüdümüne açık olacaktı Arendelle vatandaşlarının yeni kraliçelerini görmeleri için bir fırsattı .
Dünyadan çok uzun süre saklanmış olan Elsa, güçlerinin maruz kalabileceği potansiyel risk nedeniyle o günden endişe duyuyordu. O kavrama dinlere küreyi ve asa babasının taç giyme bir portre seyrederken kütüphanede ve onun sinirlerini yatıştırmaya onların mantrasını tekrarlayarak. Uygulama yaptığı şamdan ve süslemeyi dondurmasına rağmen, Elsa kendisine kapıların sadece o gün için açık olduğunu ve gardiyanlara onları açmalarını söylemeye devam ettiğini hatırlattı. Daha sonra taç giyme töreni için kiliseyeçıkmadan önce gelen konukları görmek için avluya bakan bir balkona çıktı .

Elsa donma küre ve asası
Ondan korktuğu için Elsa, küreyi ve asalarını bir don tabakasıyla örtmeye başladı .

Şapelde Elsa, piskopos tarafından taçlandırıldı , ancak resmen kraliçe olarak atanmadan önce, küreyi ve asayı tutması gerekiyordu. Ancak, Elsa eşyaları almaya gittiğinde, piskopos onu durdurdu ve ilk önce eldivenlerini çıkarmasını hatırlattı. Sinirleri onu ezmekle tehdit ediyor, Elsa söyleneni yaptı, eşyaları çıplak elle kaldırarak ve kalabalığa bakacak şekilde döndü. Endişesi kürenin ve asanın ince bir buz tabakası kazanmasına neden olduğu için Elsa, güçlerinin fark edilmesinden endişe duymaya başlamış ve piskoposun kutsal ifadesini bitirmesi için yeterince zaman harcayarak, yastıkların arkasındaki eşyaları yerine koyup geri almasına zorlukla izin vermiştir. eldivenler. Elsa, sakinleşmeye başladığında, sevinçli kalabalığa dönük olarak ufak bir gülümsemeyle döndü.

Yeniden bağlanıyor


Partide Anna ve Elsa
Başlangıçta sadece garip bakışları kaldırabilen Elsa ve Anna, yavaş yavaş birbirlerinin yanında rahatça büyüdüler.

Törenin ardından delegeler, dans ettikleri ve yemek yedikleri taç giyme sonrası festivaller için Büyük Salon'a gittiler. Kai onları misafirlere tanıttıktan sonra , Elsa ve Anna kendilerini yan yana dururken buldular ve ne söyleyeceğinden emin olmadılar, her ikisi de gizlice bakışlar değiştirdiler. Ancak, Elsa sonunda kız kardeşini selamladı ve Anna şaşkın olsa da, yavaşça rahat bir sohbete girdiler.
Bu birleşme, iki kız kardeşi Weselton Dükü'ne tanıtan , Arendelle'in en yakın ticaret ortağını temsil eden ve Elsa'ya kraliçe olarak ilk dansını sunmak isteyen Kai tarafından kesintiye uğradı Elsa, Duke'in teklifini kibarca reddetti, dans etmediğini belirterek Dük'ün Anna ile dans etmesini önerdi. Anna protesto etmeden önce Dük onu uzaklaştırdı ve Anna umutsuzca ona baktığında, Elsa sessizce bir dalga ile özür diledi.

Elsa ve anna partide
Elsa, Anna'ya kalenin her zaman bu kadar canlı olamayacağını söyledi .

Anna Dük'le dans etmeye devam ederken, Elsa uzaktan yakından izledi ve kız kardeşinin çıkmazında eğlendirdi. Anna dansı bitirip onun tarafına döndüğünde, ikisi kısaca Dük'te eğlenmeye başladılar. Anna, kalenin her zaman bu kadar canlı olmasını dilediğini belirtti ve Elsa kabul etse de, kendisini yakaladı ve mümkün olmadığını söyledi. Anna nedenini sordu, ancak Elsa “yapamaz” diyerek araya girdi. Anna kendini affettiğinde, Elsa ne yazık ki kız kardeşinin gitmesini izledi.

Güçleri belli oldu

Kısa bir süre sonra Elsa, Anna'yı nezaketsiz bir selamla kabul ettiği Hans'ı tanıtmak için kalabalığın içinde yoluna sokarken buldu Onların önceki konuşmaları unutuldu, Anna mutlu bir şekilde Elsa'yı Hans ile evlenme niyetinden haberdar etti. Kız kardeşinin açıklamasına şok olan Elsa, Anna'ya kesinlikle evlilik olmadığını söyledi ve Anna'ya bir dakika yalnız kalabileceklerini söyledi.
Bununla birlikte, Anna reddetti ve derhal Elsa'ya, itirazı varsa, birlikte ele alması gerektiğini söyledi. Azalan Elsa, Anna'ya yeni tanıştığı bir adamla evlenemediğini söyledi. Anna tartışmaya devam etse de, Elsa'nın sevgi bilgisini sorgulamak için o kadar ileri gitse de, Elsa, evliliğin kutsanmayacağını ve bir partinin bittiğini ve kapıların kapanacağını söyleyerek bir nöbetçiye döneceğini iddia etti O hızla, Anna'nın dehşeti için çok mecbur oldu.
Elsa uzaklaşmaya çalıştı, ama Anna çılgınca ona ulaştı ve bu sırada elindeki eldiven kaldı. Güçlerini içeremeyeceğinden korkan Elsa, eldivenin üzerine uzandı, ancak Anna, onu elinden aldı ve artık tecrit altında yaşayamayacağını söyledi. Bunu söylemek onun acı vermesine rağmen Elsa, Anna'nın ayrılmasını önererek candan bir şekilde cevap verdi. Elsa tekrar geri dönerken, Anna bu tedaviyi hak etmek için ne yaptığını bilmek isteyen onu yüksek sesle sorgulamaya başladı. Elsa kız kardeşini sessiz tutmaya çalıştı ama Anna patlamalarını sürdürdü ve Elsa'dan korkularını açığa vurmasını istedi.

Elsa buz çivileri üretiyor
Elsa, ani bir patlamadan sonra yanlışlıkla güçlerini gösterdi.

Saçı inceliğini yitiren Elsa, Anna ile yüz yüze döndü ve eliyle öfkeyle el hareketi yaparak buz sivri zeminde patlak verdi. Sinirinin kontrolünü kaybetmesinden hemen pişman olan Elsa, yavaş yavaş parti müdavimlerinin zarar verdiğini fark etti ve odadan çıkarak avluda geçici teselli bulmayı umuyordu. Korkusuyla, Arendelle vatandaşları yeni kraliçelerine bir göz atmayı umarak çok sayıda toplanmıştı.
Endişeli olan Elsa, bir fıskiyeye geri döndü ve suyunu sert bir şekilde donarak vatandaşların şokuna sürükleyerek kenarını tuttu. Durum, yalnızca Weselton Dükü avlusuna gardiyanlarıylabirlikte girdiğinde ve birisinin onu durdurmasını istediğinde arttı Elsa, mesafesini korumak için Dük’e ricada bulundu ancak kazayla kendisine bir patlama meydana geldi ve onun ve gardiyanlarının kaymasına neden oldu. Daha da kışkırtıldı, ona "canavar" dedi. Korkunç kalabalığın etrafına göz attığında Elsa, Anna'nın kendisini ikna etmeye çalışmasına rağmen, Arendelle'den kaçmaya karar verdi. Fiyort boyunca yarışırken, yanlışlıkla dondu ve tüm krallığa sonsuz bir kış büyüsü yaptı.

Yalnız ama özgür


Elsa Gidelim

İyi geceler geçirdikten sonra Elsa kendini Kuzey Dağında buldu . Başlangıçta, yalnızlığı ve güçlerini gizleme konusundaki başarısızlığı üzerine kafa yordu. Ancak, kimseyi incitemeyecek kadar uzak olduğunu fark eden Elsa, güçlerini denemeye başladı ve uzun zamandan beri saklanmaya çalıştığı yönünü kabul etti .
Basit kar yağışı ile başlamış olmasına rağmen, Elsa yavaşça daha fazla güven kazanmış, Olaf'ı yeniden inşa etmiş ve bir geçidi geçmek için buzlu bir merdiven inşa etmiştir. Sınırlarını test etmek isteyen Elsa büyük bir kar tanesi oluşturarak ayağını damgaladı; Bu altıgen kaidenin üzerine inşa edilen Elsa, kollarını yukarı doğru kaldırdı ve kar tanesinin buz kirişlerinde, duvarlarda, kemerlerde ve yükselirken parıldayan bir avize yükselmesine neden oldu.
Yeni sarayında günlerini yalnız geçirmek isteyen Elsa, asla Arendelle'ye dönmemeye karar verdi ve geçmişinin sembolik bir şekilde reddedilmesiyle, taçını attı , saçını bıraktı ve taç giyme elbisesini yeni bir buz elbisesine dönüştürdü. . Güneş doğarken, Elsa bir balkona çıktı ve şafak ışığında aydınlatıldı, yeni keşif özgürlüğüne ayaklandı.

Elsa'nın laneti

Elsa yalnız yaşamaya kararlı olmasına rağmen, Anna hala onu bulmayı başardı. Kız kardeşinin buz sarayına girdiğini ve adını söylediğini duyunca, Elsa bir merdiven üstünde durdu ve Anna'yı pırıl pırıl bir gülümsemeyle selamladı. Elsa'nın yeni görünümünün güzelliğinden etkilenen Anna, kız kardeşine iltifat etmek için zaman kaybetmedi. Nazik sözleri için ona teşekkür eden Elsa, Arendelle'den ayrılmadan önce yeteneklerinin ne olduğunu asla bilmediğini söyleyen Anna'nın varlığını memnuniyetle karşıladı. Bununla birlikte, Anna yakınlaşmak için basamakları yükseltmeye başladığında, Elsa potansiyel olarak onu incitmekten korkan uzaklaşmaya başladı. Elsa, Anna'nın Arendelle'ye geri dönmesi için ısrar etti, ancak Anna, Elsa'nın da ait olduğunu savundu. Verim yapmayı reddeden Elsa, evinin krallıktan uzak olduğunu, kimseyi tehlikeye atmadan kim olduğunun özgür olduğunu iddia etti.

Elsa geçmişi hatırlıyor
Anna'nın en iyi çabalarına rağmen Elsa, geçmişte hala perili kaldı.

O anda Elsa, Olaf'ın nezaketle kendi isteğiyle buz sarayına girdiğini görmekten şaşırdı. Olaf hediyeyle birlikte, Elsa, Anna ile olan mutlu çocukluğunu hatırlattı, ancak kazanın hatırası kısa sürede onu çok etkiledi ve kederli bir bakışla uçup giden gülümsemesiyle Elsa, Anna'dan geri döndü ve görevinden alındı. Fakat Anna hararetle ısrar merhamet reddetti ve adımlar yukarı Elsa takip onlar doğru şeyler yapabilir .



Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın