» » Gravity Falls Karakterleri CubeCraft Oyuncakları


Gravity Falls Cartoon Movie (Esrarengiz Kasaba Çizgi Filmi) karakterlerinin Cubeecraft paper toys kağıt maket kağıt oyuncaklarını bu sayfadan bulabilirsiniz. Hadi hep birlikte esrarengiz kasabanın dünyasına katılalım ve oyunlar oynayalım.


Mason "Dipper" Pines [2] (31 Ağustos 1999 doğumlu, [10] 5 dakika sonra Mabel Pines [19] ) 'dir onun birlikte geçirmeyi, akıllı meraklı ve maceracı 13 yaşındaki erkek çocuk Büyük Amca Stan içinde Gravity Falls, Oregon , o ve kız kardeşi sürekli kasabanın paranormal tendancies karşılaştığı.  " Tourist Trapped " bölümünde bulduğu gizemli bir dergi ile donanmış olan O ve Mabel, Gravity Falls'un iki ana kahramanı ve kasabanın gizemli sırlarını ortaya çıkarmaya çalışıyor. 


---------------------------------

Wendy Blerble Corduroy [1] [2] (1996 veya 1997 doğumlu) [6] , Mystery Shack'te yarı zamanlı bir işte çalışan, uzun boylu, sırtüstü bir genç . [8]  Eğlenceli, sevecen ve asi, sık sık arkadaşlarıyla takılmak veya Dipper ve Mabel Pines ile maceraya çıkmak gibi daha eğlenceli bulduğu aktivitelerin sorumluluğunu daraltıyor . Tehlike karşısında serin olması nedeniyle Zodyaktaki buz torbasını temsil ediyor .



---------------------------



Mabel Pines (31 Ağustos 1999'da doğmuş, [6] Dipper Pines [23] 'e 5 dakika kala ) serinin ana kahramanlarından biri . O, yazını Büyük Amca Stan’da geçirdiği 13 yaşında bir kız . Oregon'daki Gravity Falls'daki ve erkek kardeşi sık sık doğaüstü olaylarla karşılaşıyor. Garip, yeni bir çevre yolunda ilerlerken ikiz kardeşinden daha az ciddi bir yaklaşım sergiliyor.



Stanley "Stan" Pines ( Ford Pines'den 15, 15 dakika sonra doğdu ) [26] , Grunkle Stan olarak da biliniyordu ve eski adıyla Stanford Pines [9] [3] , varsayılan olarak Dipper ve Mabel Pines'in büyük amcası. yaz koruyucusu. Suç ve alçaklık yıllar sonra uzak kasaba ikamet almış Yerçekimi Falls, Oregon , [27] o yerel bilgileri ve "dünyanın en aptal insan" kanabilirliklerinden sömüren nerede [28] kendini finanse etmek Gizem Kulübesi olarak bilinen şüpheli bir turist tuzağı işletmek .






 İsa "Soos" Alzamirano Ramírez [3] (13 Temmuz 1990 doğumlu, [3] [8] in Yerçekimi Falls, Oregon ) [10] olarak çalışan bir garip, sevimli erkek çocuk olduğu Gizem Shack'ın şimdiki sahibi ve Dipper ve Mabel Pines'in çeşitli maceralarında sık sık yardımcı oldu. Gravity Falls'un ana karakterlerinden biridir . O üzerinde soru işareti Zodiac .





Hoşgeldiniz Yerçekimi Falls Wiki , ilgili her şey ve her şey için ortak bir ansiklopedinin Yerçekimi Falls . Yerçekimi düşerbir Disney Kanalı animasyon dizisidir. İkiz kardeşler Dipper ve Mabel Pines, yazını Oregon'daki gizemli Gravity Falls kasabasında büyük amcalarıyla geçirdikleri zaman beklenmedik bir maceraya atılıyorlar. Dipper ve Mabel’in büyük amcası Grunkle Stan, geldiklerinde, kardeşlerin, sahte müşterileri zorlayan sahte sergilerle dolu bir turist tuzağı olan The Mystery Shack’i yönetmelerine yardım ediyor. Dipper ve Mabel hızla Mystery Shack'in bir aldatmaca olduğunu keşfetmelerine rağmen, yeni kasabalarında garip bir şey olduğunu hissediyorlar ve birlikte Gravity Falls'un sırlarını açmaya başlıyorlar. Gravity Falls hakkında herşey ve herşey hakkında güncellemeler için bu vikiyi kontrol etmeye devam et!



Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın