» » » Pidgeot CubeCraft



 Pidgeot, büyük kanatlı büyük, tüylü bir kuşa benzer. Parlak renkli bir tepesi ve kuyruğu vardır.

Birçok eğitici sevimli tüyleri nedeniyle Pidgeot'ya çekilir. Kretinin güzel renkleri özellikle dikkat çekici.

Pidgeotto ile kolayca karıştırılır, çünkü göreceli boyut karşılaştırması olmayan tek fark, Pigeot'nun Pidgeotto'nunkinden kuyruk ve tepe renk değiştirmesidir.

davranış
Pidgeot, önceki evrim aşamasından bile daha tehlikelidir. Bunun nedeni, Pidgeotto'dan daha ağır ve daha agresif olması ve daha büyük avları yakalamasıdır. En sevdiğim hedef, Pidgeot'nun uzak mesafeden görebileceği Magikarp . Eğitmenler vahşi doğada bu Pokémon'a yaklaşırken çok dikkatli olmalıdırlar.

Doğal yetenekler
Pidgeot, ağaçları bükecek kadar güçlü kasırgalar yaratabilen güçlü bir pilottur. Maksimum hızda, Mach 2 (yaklaşık 1522.2 mph) hızlarına ulaşabilir. Pidgeot, isterse Staraptor'dan daha hızlı uçabilir . Güçlü pençeleri ve kuvveti ile neredeyse her düşmanı alabilir.


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

1 yorum: