» » Renkli Tavus Kuşu


eski çizilmiş CD (veya Amazon'da satın alın)
mavi, yeşil veya turuncu kart stoğu veya inşaat kağıdı
mavi ve yeşil boya
yeşil renkli tüyler (veya seçtiğiniz renkte)
pörtlek gözler
payetler
kokteyl fırfırlı kürdan (isteğe bağlı)
ahşap mandallar *
makas
yapışkan tutkal
bant
* Ahşap giysilerimizi CraftProjectIdeas.com'dan el sanatlarımızda kullanmak ve blogumuzda paylaşmak için aldık. Onları yerel Walmart'ta el sanatları bölümünde satın alabilirsiniz.

Talimatlar:

1. CD'nizin üst yarısına yeşil ve mavi parmak izlerini boyayarak başlayın ve kurumaya bırakın.

2. Çocuğunuzun elini yeşil kart kağıtlarınız üzerinde 3 kez izleyin ve kesin. Ayrıca mavi kart kağıtlarınızdan bir tavus kuşu gövdesi kesin. Okul öncesi eğitimcimin tavus kuşu için tüm kesimi yapmasına izin verdim, böylece harika bir makaslama çalışması yaptı.

3. Boyanızın kuruması tamamlandıktan sonra yeşil tüylerinizi boyalı parmak izlerinin arkasındaki CD'nin arkasına yapıştırın.


4. Sonra el izlerinizi yeşil tüylerinize yapıştırın.

5. 3 kokteyl kürdanınızı tavus kuşu kafanızın arkasına yapıştırın ve sonra onları yerinde tutmak için üzerine bir bant parçası yerleştirin.
6. Tavus kuşu gövdesini CD'nizin ön kısmına yapıştırın, daha sonra pürüzlü gözlerinize ve turuncu gagaya yapıştırın.
7. İki mandalını CD'nizin altına takarak tavus kuşunuzu bitirin. Tavus kuşunun en iyi şekilde ayağa kalkmasına yardımcı olmak için pozisyonlarıyla biraz oynamaya ihtiyacınız olabilir.





Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın