» » Renkli Kuş


     Bahar zamanı, dışarıda oturmak ve arka bahçenizde veya mahallenizde kuş gözlemekten zevk almak için mükemmel bir mevsimdir. Bu renkli akordeon katlama kağıdı kuş zanaatı , bu bahar ya da yaz çocuğunuzla kuşlar hakkında bilgi edinme konusunda mükemmel bir iltifattır. Her yaştan çocuklar için ve hatta yetişkinler için kolay bir kağıt zanaat. Çocuklar, oluşturduktan sonra tüm öğleden sonra renkli kuş zanaatlarını uçurmanın tadını çıkaracaklar.
     Renkli kağıt, hemen hemen herkesin el işi malzemesinde temel bir malzemedir. İster inşaat kağıdı isterse standart kağıt veya karton stok olsun, çocuklar için yıl boyunca keyif alabilecekleri çok basit ve kolay kağıt zanaat fikirler var. Kuş el sanatları yapmak, çocuklar için en sevdiğimiz el sanatlarındandır.

     Bu renkli kâğıttan kuş zanaatine, renklerin herhangi bir varyasyonu yapılabildiği için çocuklar kendi başlarına yapmak için özelleştirmeye bayılacaklar.

RENKLİ KAĞIT KUŞ EL SANATLARI NASIL YAPILIR
Bu gönderide belirtilen ürünlere bağlı bağlantılar bulunur. I Heart Crafty Things, sitelerin reklamcılık ve amazon.com'a bağlanarak reklam ücretleri kazanmaları için bir araç sağlamak üzere tasarlanmış bir bağlı kuruluş reklam programı olan Amazon Services LLC Associates Programına bir katılımcıdır.

PAPER BİRD CRAFT İÇİN SARF MALZEMELERİ:
Kuş Şablonu <—- Mağazamızda bunu alın!
kart stoğu (seçtiğiniz renk)
renkli kağıt (24lb) veya inşaat kağıdı
Desenli karalama defteri kağıdı * (isteğe bağlı)
göz çıkartma
makas
zımba
yapıştırıcı

2. Kağıt kuşunuz için bir kart stoğu rengi seçin. Kart kağıtlarınızı yarım, uzunlamasına katlayın. Kuş gövdesi şablonunu kart stoğunun katlanmış kenarından takip edin ve kesin.

3. Kuş gövdesini hafifçe ikiye katlayın ve şablonda gösterilen yarıkları kesmek için makas kullanın.

4. Kuş kanatlarınız için iki adet renkli kağıt seçin. Her iki renkli kağıdı da akordeon katında katlayın. Ana kanatlar için hangi rengi kullanmak istediğinizi seçin. Akordeon katlanmış kağıdı ikiye bükün ve bir kenara koyun.

5. Diğer akordeon katlanmış renkli kağıt kuyruk kanatlarınız için olacaktır. Akordeon katlanmış kağıdı ikiye bükün ve iki parça yapmak için katlamanın ortasından kesin.

6. İlk akordeon katlanmış kağıdı, kıvrılma yukarı bakacak şekilde kuş gövdesindeki yarıktan içeri doğru itin. Akordeon yayılır, böylece kanatlar dağılır.


7. İki kağıt kuyruk kanadı bölümünü kuş gövdesinin sonuna kadar zımbalayın.

8. Gaga için aynı büyüklükte iki üçgen kesin ve kuş yüzünün her iki tarafında birbirine yapıştırın.




Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Merhaba,

    Kart stoğu için marka ve gramaj verebilir misiniz

    YanıtlaSil