» » Kutup Ayısı

Her yıl Ocak ayında acı soğuk sıcaklıkların başlangıcını hissettiğimizde, kış aylarının neden kutup ve antarktika hayvanları hakkında her şeyi öğrenmek için bu kadar harika bir zaman olduğunu hatırlatırım. Her yıl öğrenecek en sevdiğimiz hayvanlardan biri kutup ayısıdır. Ayrıca karlı baykuşları ve sevimli penguenleri de severiz . Bu yıl kış hayvanları öğreniyor ve zanaat yapıyorsanız, bugün paylaştığımız yeni kutup ayısı zanaat fikrimizle başlamayı seveceksiniz .

GEREÇLER:
kutup ayısı zanaat fikir şablonu
110 lb koyu mavi kart stoğu
pembe, mor ve mavi renkli kağıt
beyaz kart stoğu
Beyaz kağıt
Beyaz boya
Q-tip
pamuk topları
makas
tutkal
TALİMATLAR:
1. Koyu mavi kart stoğunuzu ikiye katlayarak başlayın. Bir an için kenara koyun.

2. Pembe, mor ve mavi renkli kağıdınızı toplayın. Her bir kağıdın üstünden 2 inçlik bir şerit yırtın. Bu renkler kış gökyüzünü oluşturmak için kullanılacaktır.



3. Beyaz kağıdınızı ikiye katlayın. Sonra kağıdınızın dış kenarlarını düzeltmek için makas kullanın. Kağıdınızı açın ve kağıdın bir buçuk yönünde daha da kesin, üstte 1-2 inç boşluk bırakın.

4. Katlanmış koyu mavi kart stoğunuzu açın. Yapıştırıcı ekleyin ve kış gökyüzü arka planınızı oluşturmak için renkli kağıt şeritlerinizi katmanlayın.


5. Şimdi beyaz kağıdınızın arkasına tutkal ekleyin. Beyaz kağıtla koyu mavi kart stoğunun kıvrımlarını birbirine hizalayın ve sonra birbirine yapıştırın.

6. Mavi kart stoğunu kapatın ve kağıdın katlanmış kenarının ortasında, yaklaşık 1-1 / 2 inç aralıkla iki yarık yapın. Mavi kağıdı, kestiğiniz yarıklar boyunca katlayın.

7. Mavi kart stoğunu tekrar açın, kağıdın ortasındaki katlanmış parçayı ters çevirin, böylece kırışıklığın ortasında dik durur.

8. Bir parça kartona veya bir kağıt tabağa az miktarda beyaz boya ekleyin. Boyaya bir Q ucu sokun ve kutup ayısı teknenizin renkli gökyüzü arka planına bastırın. Gökyüzünden düşen kar taneleri oluşturmak için Q ucunu boyaya ve ardından arkaplanın her yerine batırmaya devam edin. Hatta geminizin alt kısmına biraz eklemek isteyebilirsiniz.

9. Kutup ayısı zanaat şablonunu beyaz kart stoğu kağıdına yazdırın ve kesin.






Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın