» » Nissan Skyline

Nissan silueti GT-R V-Spek (R34) devamı olarak Ocak 1999'da yayımlanan Nissan silueti GT-R (R33) . 2000 yılında bir facelift geçirdi ve 2002 yılında üretime son verdi.
R33 ile karşılaştırıldığında, R34 daha kısa bir dingil mesafesi ve daha küçük boyutlara sahip olup kullanımı iyileştirir. 1989'dan itibaren R32'den sonra gelen diğer tüm GT-R modellerinde olduğu gibi, R34 de 'RB26DETT' 2.6 litre çift turbo motorla çalışıyor ve gücünü tüm tekerleklere gönderiyor. [2]

R34 ayrıca, gösterge panosunun ortasında, turboşarj basıncı ve ayrıca yağ ve soğutma suyu sıcaklıkları gibi motor ve araç istatistiklerini canlı olarak gösteren 5.8 "LCD ekranla donatıldı. Nismo Çok İşlevli Ekran seçeneği (MFD); Ek bir vatka zamanlayıcı ve ilave basınç ölçümünde 2 bara kadar artış içeren ekstra bir maliyetle donatılmıştır.



Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın