» » Old Volkswagen


 1996 yılnda üçüncü nesli satışa sunuldu. 2000 model yılı için yenilenen Polo 2002 yılnda bir kez daha yenilendi ve dördüncü nesline kavuştu. 2005 yılnda Golf V şaşisi üzerine geliştirilerek yenilenme operasyonu geçirdi. Polo'da şu anda 1.0, 1.2, 1.4, 1.6, 1.8 benzinli ve 1.4 TDI dizel motorları vardır. En temiz Polo ise Blue Motion versiyonudur ve 1.4 TDI 80 hp dizel motorla satılmaktadır. 2006 yılndan itibaren Polo GTI'ın makyajlanmış versiyonu satışa sunuldu. Polo GTI 1.8 benzinli motora ve özel Cup versiyonuna sahiptir. Ayrı zamanda arazi araç görünmlü Cross Polo vardır.



Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. vayy ellerine sağlık arkadaşım vallahi arayıp'ta bulamadığımız modeller çocuklar bu işe çok sevinicek... bir sorunum var farklı kayıt et yaptığımızda gif olarak kaydediyor, jpeg olsa baskı kalitesi de güzel çıkmazmı

    YanıtlaSil
  2. Site editörü20 Kasım 2020 12:38

    Sitedeki çoğu resim jpg ya da png formatında eğer bununla alakalı bir sorun yaşıyorsanız ekran görüntüsü alarak jpg olarak kaydedebilirsiniz.

    YanıtlaSil