» » » Rattata CubeCraft

Rattata büyük kesiciler ve her iki tarafta bir bıyık ile, fare benzeri. Rattata Kadını, erkeklerden daha kısa bıyıklara sahiptir. Normal bir varyantın kürkü mor, altta beyaz veya krem ​​renkli olarak bulunur: Alolan varyantının kürkü altta koyu renkli siyah bir kap ile siyahtır. Rattata, gözbebeği olmayan, gözü açık kırmızı gözlere sahip. Kuyruk uzun ve ucunda hafifçe kıvrılmış. Rattata, üç karınlı pençelere sahiptir, ki bu da göbeği ile aynı renktedir.

Doğal yetenekler
Rattata'nın dişleri çok hızlı büyüyor ve neredeyse her yerde hayatta kalabilirler. Hemen hemen her yere yuva yapmak mutlu.

Ayrıca dişlerini kullanırlar, böylece Super Fang ve Bite gibi saldırıları kullanabilirler . Rattata her zaman tetiktedir. Uyurken bile, Rattata sürekli dinlemek için kulaklarını hareket ettirir.


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın