» » » Sableye CubeCraft

Sableye, küçük pençeleri, sivri kulakları ve keskin dişleri olan derin, mor renkli kürklere sahiptir. Ayrıca karnında iki büyük taş, karnında üç büyük taş ve sırtında üç taş vardı.

Doğal yetenekler
Özel yetenekleri Keen Eye veya Stall'dir . Mağaraların karanlığında gizlenir. Değerli taş diyeti gözlerini değerli taşlara dönüştürdü. Bir As Koyu / Hayalet -tipi, hiç zayıflıkları vardır ederdim.

davranış
Eski bir hikaye, Sableye'ye göz göze bakarsanız, ruhunuzun çalınacağını söyledi. Ancak kanıtlar bu Pokémon'un aslında çok arkadaş canlısı olduğunu ve gezginlerin dikkatini çekmek için sadece yaramazlık yapacağını gösteriyor. Onların yaramazlık onları kötü niyetli yapar, ama aslında sadece karanlık mağarada uzun süre kaldıkları ve çok yalnız oldukları için.


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın