» » » Raticate CubeCraft

Rattata ile karşılaştırıldığında , Raticate bir avcıdan çok daha fazla ve özelliklerinin çoğu bu amaç için uyarlanmıştır. En dikkat çekici özelliği büyük dişleri; Çoğu kemirgende olduğu gibi, Raticate'in dişleri yaşamı boyunca sürekli büyür ve kemirilerek sürekli yıpranması gerekir. Raticate'in dişlerinin betondan geçebilecek kadar sert olduğu da bilinmektedir. Uzun bıyıkları ve uzun kuyrukları var. Raticate, Rattata gibi bir sıçan gibi görünür. Raticate, evrim öncesi aksine, arka ayakları üzerinde durma eğilimindedir.

Doğal yetenekler
Sürekli büyüyen dişlerini telafi etmek için, Raticate binalar gibi sert şeylere kemirir, hatta bunu yaparken onları devirebilir. Ayrıca perdeli ayakları avlandığında iyi yüzmesini sağlar.


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın