» » » Pikachu CubeCraft


Pikachu küçük, tombul ve inanılmaz derecede sevimli fare benzeri Pokémon'dur. Neredeyse tamamen sarı bir kürkle kaplıdırlar. Siyahla kaplı uzun sarı kulakları vardır. Bir Pikachu'nun sırtının iki kahverengi şeridi vardır ve büyük kuyruğu bir şimşek şeklinde biçimlendirilmesinde dikkat çekicidir. Yanaklarında elektrik depolamak için kullanılan iki daire şeklinde kırmızı keseler bulunur. Thunderbolt gibi bir Elektrik saldırısı kullanmak üzereyken sararır ve elektriğe yol açarlar . Ayrıca anime gibi, öfkeyle veya koruma için küçük elektrik enerjisi dalgalanmaları yarattığı da bilinmektedir.

Bir dişi Pikachu, sonunda yuvarlanmış ve içe dönük bir göbeğe sahip olan kuyruğu hariç, neredeyse bir erkeğe benziyor. Ancak, daha önceki anime bölümlerinde ve IV . Nesil öncesi oyunlarda , kadın ve erkek Pikachu aynı görünüyor.

Bu Pokémonların birçoğu toplandığında, elektriği şimşekli fırtınalara neden olabilir.

SM091 olarak, uygun Pikarla Mario gelen ise Kanto bölgesindeki Pikachu'nun gelen kürk güneş ışıldayan Alola kürk ipeksi pürüzsüz ve güneş ışığı yanar



Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

1 yorum: