» » » Ash Ketchum CubeCraft


Ash Ketchum , her zaman Pokémon Master olmayı hayal eden Pokémon anime serisinin ana kahramanıdır . On yaşına girer dönmez , ilk Pokémon'unu almak için Profesör Oak Laboratuvarına koştu . Dizide tanıtılacak ilk insan karakteridir. Başlangıçta Squirtle'ı seçmek isteyen Ash, Pokémon Pikachu'yu almaya başladı. Günün ilerleyen saatlerinde maceraya atılıyor. Ayrıca şu anda tüm bölgelerde olduğu gösterilen tek karakter.

İlk başta, Pikachu Ash'e itaat etmedi ve kaçmaya devam etti, böylece Ash onu bağlamak zorunda kaldı. Spearow sürüsü tarafından kovalandıktan sonra Ash, Pikachu'yu onlardan kurtarmaya çalıştı; Ash'in ona yardım etmeye kararlı olduğunu görünce, Pikachu Ash'i Spearow'dan tüm sürüyü elektrikle keserek korudu, o anda yıldırım çarpması, Elektrik-tipi hareketini güçlendirmesi. O andan itibaren, Pikachu ve Ash sonsuza dek en iyi arkadaşlar oldular. Vasıfsız bir antrenör olarak Ash, arkadaşları Misty , Brock ile tanışırken ve yeni Pokémon'u yakalarken macerasına başladı .


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın