» » » Kadabra CubeCraft




Kadabra benzer bir anatomik yapıya sahiptir Abra ; Ancak, bazı farklılıklar vardır. Kadabra, psişik güçleri tarafından dövülmüş bir metal kaşık tutar . Ayrıca, Kadabra'nın kuyruğu geniş ve kıvırcık. Aynı zamanda bir "bıyık" vardır. Erkek Kadabra'nın bıyığı daha büyük. Kadabra'nın midesinin üç kırmızı çizgisi var.

Doğal yetenekler
Kadabra, Eşitleme yeteneğine veya İç Odak yeteneğine sahip olabilir . Güçlü bir fiziksel vücudu yoktur, ancak psişik güçlerini kullanmayı tercih eder. Bu Pokémon yakındaysa, TV ekranlarında ürkütücü bir gölge belirir. Gölge görünce kötü şans getirdiği söylenir. Ayrıca bu Pokémon'u en faydalı şekilde kontrol etmek için, eğitmen Sabrina gibi psişik güçlere sahip olmanız gerektiği de söylenir .


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın