» » » Minun CubeCraft

Minun küçük bir kemirgen benzeri Pokémon'dur. Pichu ve Pikachu'ya kayda değer bir benzerlik taşıyor . Minun'un gövdesi kulakları, pençeleri, yanakları ve kuyruğundaki mavi lekeler ile çoğunlukla soluk sarı renktedir. Uzun tavşan benzeri kulakları ve uçlarında düz mavi eksi işaretleri olan kısa kuyrukları vardır, yanakları ve kulaklarının uçları mavi renktedir ve ortada eksi işaretleri vardır.
davranış
Minun neşeli ve destekleyici bir Pokémon'dur, Ortaklarının kendi güvenliğinden daha çok tezahürat yapmaktan endişe duymaktadır. Arkadaşlarına karşı çok şefkatli ve bir arkadaşının savaşı kaybettiğine tanık olduktan sonra ağladığı biliniyor. Türüne bu eylemler için genellikle amigo kızlar denir.

Doğal yetenekler
Minun'un istatistikleri savunmaya yönelik, Plusle'nin istatistikleri ise süpürücü odaklı. Minun'un Movepool'u, Plusun ile neredeyse aynıdır, ancak Minun, Charm ve Trump Kartını öğrenebilir ancak Last Resort'tan yoksundur .


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın