» » » Mimikyu CubeCraft

Mimikyu "beden" gibi görünmek için tasarlanmıştır Pikachu'nun . Kılık değiştirmenin genel yapısı Pikachu'ya benziyor, ancak cilt sarı yerine grimsi bej renkte. "Kuyruğu" tahtadan yapılmış ve grimsi kahverengi bir renge sahiptir. Kılık değiştirmenin yüzü sadece kötü çekilmiş gözler, yanaklar ve bir ağızdan ibarettir. Kostümün gövdesinde Mimikyu'nun gerçek gözleri olan iki delik var. Kumaşın altında siyah gölgeli bir kütle var gibi görünüyor, ancak tam olarak neye benzediği bilinmiyor. Gerçekte, Mimikyu, sadece "kafa" nın içinde hiçbir şey yok gibi göründüğü için kılık değiştirmesinin gövdesinin büyüklüğü kadardır.

davranış
Görünüşe göre, yaklaşık 20 yıl önce, Pikachu'nun kendisinden daha popüler olması üzücü bir durumdu, bu nedenle eğitmenler arasında daha popüler olması için Pikachu gibi giyinmiş.


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın