» » » Kakuna CubeCraft - Metapod CubeCraft

Kakuna, sarı bir krizalidinkine benzer bir görünüme sahip böcek benzeri bir Pokémon'dur. Bir krizalit olarak, Kakuna'nın çok sert kabuğunun içi görülmez, uzuvlar veya başka özellikler gösterilmez. Sadece Kakuna'nın gözleri, siyah renkli, gövdesiyle orantılı olarak biraz büyük olan kabukta görülebilir. In Pokémon Kırmızı ve Mavi sürümleri , Kakuna sonradan gören olmadı kol benzeri uzuvları vardı.



Metapod, yeşil renkli bir krizalid veya kozaya benzer bir görünüme sahip böcek benzeri bir Pokémon'dur. Sert kabuğuyla kaplı olmasına rağmen, Metapod'un gözleri hala net bir şekilde görülebilir ve bilinmeyen nedenlerden dolayı genellikle sersemlemiş, uyuşuk veya kızgın görünüyor.

Doğal yetenekler
Metapod, her fırsatta zararlı bir durum etkisinin düşmesi ihtimalinin 1 / 3'ü kadar olmasını sağlayan Shed Skin yeteneğine sahiptir .

Metapod'un dış kısmı, yumuşak ve hassas doğaçlarını korumak için düzenli olarak sertleştirilirken, sonunda bir Butterfree olacak metamorfoz yapılır. Bu olayla ilgili enerji tasarrufu sağlamak için Metapod zar zor hareket eder.


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın