» » » Misty CubeCraft


Misty , ilk kez anime dizisinin ilk bölümünde yer alan bir karakter.

İlk bölümde, bir Spearow sürüsünden uzaklaşmaya çalışırken sudan çıktıktan sonra Ash ile tanışır . Ash, daha sonra Pikachu'nun Thunder Shock'u tarafından mahvolmuş Spearow'dan kaçmak için Misty'nin bisikletini alır . Daha sonra Misty, Ash'i izler ve sonunda bisikleti unutmasını ve Ash'in bu süreçte en yakın arkadaşlarından biri olmasına rağmen, geri ödeyene kadar onu maceralarında izler. Bununla birlikte, Johto Bölgesi'ne yaptıkları yolculuk sonunda, Misty'nin bisikleti tamamen onarıldı ve Spor Salonu Lideri olarak görevini yerine getirmek için Cerulean Şehrine geri dönmek için evine gitti .









Misty, yan at kuyruğuna bağlanmış kısa, turuncu saçlara sahip. Yeşil gözleri ve ten rengi var. Ortayı gösteren kırmızı bir tişört, uyluklarında duran mavi jartiyer, kırmızı jartiyer, sarı astarlı ve beyaz bağcıklı kırmızı spor ayakkabılar giyiyor. Bütün ortası gösteriyor, fakat göbek deliği genellikle çizilmemiş. Ancak, Sun & Moon'taki iki parçalı mayolu olduğunda görünür .

Ardından, orijinal kıyafetini Pokémon Serisi: Sun & Moon'da iade eder . Kıyafeti altında, her iki oyunda da meslektaşı Pokémon Red ve Blue ile giydiği askısız iki parçalı mayo var. In Bölgeler çarpışır! , Misty'nin at kuyruğunun arkasında gizli bir Anahtar Taşı var.

Pokémon Chronicles'daki bir bölümünde , birincil üst kısmı sarı kolsuz bir kapüşonlu tişörtle değiştirilir, ancak ilk donatıdaki kot şortlarını ve spor ayakkabılarını korur ve kot şortlarının rengi mor renktedir.

Hoenn'daki Ash ve Brock ile tanıştığı Yeni Nesil dizisindeki yeni kıyafeti, koyu mavi düğmeli sarı bir kolsuz yelek, koyu mavi yakalı, kırmızı mayo, sarı şort ve turuncu ayakkabılardan oluşuyor.

Onun ve Brock’un Alola’daki ziyaretinde, somon pembesi süslemeli açık sarı bir orta renkli üst kısım, ortasına turuncu diyagonal çizgiler ve kayışların her iki tarafında eşleşen bir yay, somon pembesi kurdele benzeri kemer ile eşleşen bir şort takıyor. ve her iki taraftaki astarlar turuncu çapraz çizgiler ve pembe sandaletler ile birlikte. Saç tokası şimdi at kuyruğunun arkasına gizlenmiş Key Stone'unu gizlediği gül pembe ve sarı çiçek tokası.

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın