» » » Flareon CubeCraft


Flareon, dörtlü bir memeli Pokémon'dur. Gür sarı bir yele, geniş, kabarık alev şeklinde uzun bir kuyruğu ve ateş topu şeklinde, tepesinde bir sarı kürk tutam ile canlı alev-turuncu kürk vardır. Kedi gibi kısa bir ağız ağzı, geniş siyah badem şeklinde gözleri ve küçük siyah üçgen bir burnu vardır. Kulakları, uzun ve tavşan gibi, mercek parlaması gibi uçlara sahiptir. Görülebilir pençeleri olmayan büyük, hacimli pençeleri vardır. Vücudu genellikle Eeveelutions'ın çoğundan daha ağırdır. Tüm Eeveelents arasında, Flareon, Eevee'ye en çok benzeyen şey.

Kişilik
Flareon, "Eevee ve Arkadaşları" bölümünde görüldüğü gibi, çok utangaç bir Pokemon. Çok duygusal olarak duyarlıdır ve gergin olduğunda, kürkünden büyük miktarda ısı verir. Flareon, yeni insanlarla tanışırken çok utangaç ve gergin Pokémon olabilir. Tatlı ve sıcak kalpli bir kişiliğe sahiptir. Genellikle Flareon, ilgi odağı olmayı sevmez.

Duygusal ve neşeli olduğu için, Flareon, sadece antrenörü için hayatını verirdi. Ancak, Flareon sıcak yürekli ve itaatkar bir kişiliğe sahip olsa da, önemli bir sebepten ötürü sinirlenirse, gerçekten ateşli ve patlayıcı olabilir.





Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın