» » » Charizard CubeCraft


Charizard, önceden gelişen formundan büyük ölçüde farklı olan, ejderha gibi büyük bir Pokémon'dur. Charmeleon'un kırmızı ten rengi artık belli değil, çünkü Charizard Charmander'ın turuncu / sarı rengine geri döndü . Başının arkasında bulunan tek boynuz şimdi iki, biri iki tarafta. Charizard ve önceden gelişen formları arasındaki en belirgin fark, Charizard'a uçma kabiliyeti veren sırtında geliştirilen büyük kanatlardır.

Charizardite X kullanan Charizard'ın Mega Evolution formu, Charizard'dan farklıdır, çünkü artık siyah bir gövde rengine ve ağzından ve kuyruğundan mavi alevlere sahiptir. Charizardite Y'yi kullanırken, Mega Charizard'ın başında büyük bir boynuzu ve daha büyük kanatları var.

Shiny Charizard Mega, Mega Charizard X'e dönüşürken, vücudu mavimsi yeşil olur ve kanatları kırmızı olur. Mega Charizard Y için vücudu morlaşır.



Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın