» » » Snorlax CubeCraft


Snorlax, grimsi mavi kürklü ve kayısı renginde underbelly olan çok büyük ve şişman, ayı gibi bir Pokémon'dur. Gözleri hep kapalı, uyuyormuş gibi görünmesini sağlıyor.

davranış
Snorlax, rahat ve biraz halsiz doğası ile tanınır. Aç olana kadar bütün gün uyuyacak, uyanacağı ve ihtiyaç duyduğu 880 poundluk (399 kilogram) yiyeceği besleyecek ve ardından tekrar uykuya dalacak. Yeme alışkanlıkları nedeniyle, gıda için mahsulleri tahrip ederek insan yetiştiriciliğine müdahale edebilir, fakat aynı zamanda yeni bitkilerin yediği her yerde yetişmelerine yardımcı olacak bir tür enerji açığa çıkardığı düşünülmektedir. Vahşi doğada, yemek yerken veya uyurken çoğu insanı ve Pokémon'u görmezden gelir, ancak yakalandıktan sonra Antrenörüne karşı çok şefkatli olma eğilimindedir.



Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın