» » » Gumball Karakterleri CubeCraft Oyuncakları

Gumball'ın İnanılmaz Dünyası (aynı zamanda sadece Gumball olarak da bilinir), Ben Bocquelet'te Çizgi Film Ağı için yaratılmışİngiliz-Amerikan animasyon televizyon dizisidir.  Gumball Watterson akvaryum balığı, mavi kedi ve onun en iyi arkadaşı-üvey kardeşi Darwin'i, kurgusal Elmore kentinde ortaokulda okuyan. Sık sık satan şehirdeki çeşitli şenanlara dahil ediyorlar; bu sırada Gumball'un aile üyeleriyle (kız kardeşi anaileri ve ebeveynleri Nicole ve Richard) ve genişletilmiş destekleyici karakter karakterleriyle birlikteime giriyorlar.

Gelin birlikte bu çok sevdik Gumball Çizgi Filminin kahramanlarının kağıt oyuncaklarını birlikte yapalım. Ardından eğlenceli oyunlar oynayalım.




 Gumball (önceden Zach) Tristopher Watterson, Gumball'un Muhteşem Dünyası'nın ana karakteridir. 12 Yaşında, açık mavi renkli, erkek bir kedidir. Elmore Ortaokulu'nda okur. Darwin Watterson adında, 10 yaşında üvey bir kardeşi (aynı zamanda en yakın arkadaşı) vardır. 


 Nicole Watterson (eski soyadı Senicourt), Gumball'un Muhteşem Dünyası'nın ana karakterlerinden birisidir. Nicole, Watterson Ailesi'nin annesidir. Ailenin tek sorumlu üye odur. Ailesine çok önem verir. Ayrıca, çok öfkelidir ve ondan bu onun için bir süper güçtür. 


 Richard Buckley Watterson, Gumball'un Muhteşem Dünyası'nın ana karakterlerinden birisidir. Watterson Ailesi'nin babasıdır. Tipik bir baba gidilmez. Çocuklarına iyi örnek olmaz. Kendisi de çocuklarını. Ailesini çok sever.



 Darwin Raglan Hazar Ahab Poseidon Nicodemius Watterson III veya bilinen adıyla Darwin, Gumball'un Muhteşem Dünyası'nın 2. ana karakteridir. Aslında Darwin en uzak Gumball'un evcil japon balığıydı, ama sonradan bacakları çıktı, konuşmayı öğrendi, su anda yaşama alıştı ve artık bir Watterson oldu.
Darwin, bacakları ve bacakları olan turuncu bir japon balığıdır. Gözleri çok büyüktür. Yeşil-Beyaz bir ayakkabı giyer. İlk sezonda siyah bir tişört giyer ama diğer sezonlarda bu tişört yoktur. Ağzının içi açık kırmızı, dili pembedir. 







 Anais Watterson, Gumball'un Muhteşem Dünyası'nın ana karakterlerinden birisidir. Anais, Watterson Ailesi'nin en küçüğüdür. Anais sadece 4 yaşındadır. Ama Elmore Ortaokulu'nda abileri Gumball ve Darwin'den 1 sınıf öndedir ve bu, Diğerleri burada öğrenildi.
Anais, pembe renkli, beyaz kuyruğu olan küçük bir tavşandır. Babası Richard'a benzer ve babasından daha fazla zekidir. Ağzının içi koyu pembe, dili ise açık pembedir. Burnu, abisi Gumball gibi kırmızıdır. Anais, turuncu beyaz yakalı turuncu beyaz elbise ve beyaz çorap giyer. Anais, Watterson ailesinin çorap / ayakkabı giyen 3 üyesinden çıkan






Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

2 yorum: