» » » Yenilmezler Karakterleri Kağıt Oyuncak


Avengers: Ultron Çağı, Marvel Stüdyoları tarafından üretilen ve Walt Disney Studios SinemaFilmleri tarafından dağıtılan  Marvel Comics  süper kahraman takımı  Avengers'a  dayanan  bir Amerikan  süper kahraman filmi . 2012'nin Marvel'in The Avengers'ına  ve Marvel Sinematik Evreninde  (MCU)onbirinci  taksimin devamı niteliğinde Film senaryosunu ve yönetmenliğini edildi Joss Whedon  ve özellikleri  oyuncu kadrosuyla  içerir  Robert Downey Jr ,  Chris Hemsworth ,  Mark Ruffalo ,  Chris Evans , Scarlett Johansson ,  Jeremy Renner ,  Don Cheadle ,  Aaron Taylor-Johnson,  Elizabeth Olsen ,  Paul Bettany ,  Cobie Smulders ,  Stellan Skarsgård ,  James Spader ve  Samuel L. Jackson . In  Avengers: Ultron Çağı İntikamcıların yenmek için birlikte çalışmak zorundadır  Ultron , insan nesli üzerinde teknolojik bir düşman bükük.
İkincisi, The Avengers'ın başarılı bir şekilde yayınlanmasından sonra Mayıs 2012'de açıklandı  İlk filmin yönetmeni Whedon, ağustos ayında tekrar gemiye getirildi ve bir serbest kalma tarihi belirlendi. Nisan 2013'e kadar, Whedon senaryonun bir taslağını tamamladı ve döküm, Downey'nin yeniden imzalanmasıyla Haziran ayında başladı. İkinci ünite  filme Şubat 2014'te başlayan  Güney Afrika  ile  ana çekimler Mart ve Ağustos 2014 filmi öncelikle vuruldu arasındaki gerçekleşen Shepperton Stüdyoları'nda  içinde  Surrey İtalya, filme ek görüntüleri ile,  Güney Kore ,  Bangladeş , New York ve çeşitli yerlerde İngiltere civarında.
Yenilmezler: Ultron Çağı,  1 Mayıs 2015'te Kuzey Amerika'da, 3D ve IMAX 3D'de yayınlanması planlanıyor  İki dizi,  Avengers: Infinity War Part 1  ve  Avengers: Infinity War Part 2 , sırasıyla 4 Mayıs 2018 ve 8 Mayıs 2019'da piyasaya sürülecek.

 Iron Man Papercraft


 Iron Man Papercraft
hulkbuster papercraft
Thor papercraft

hulk papercraft 
Captain America papercraft
Captain America papercraft
Black Widow papercraft
Black Widow papercraft
Hawkeye papercraft
Quicksilver papercraft
Col. James papercraft
Scarlet Witch papercraft
Ultron papercraft

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın