» » » Wigglytuff CubeCraft




Wigglytuff, alnında mavi renkli gözler ve uzun tavşan benzeri kulaklar ile birlikte bir parça tüy ile açık pembe, oval şekilli bir Pokémon gibi görünmektedir. Kulaklar büyük siyah açıklıklar ve üstte beyaz bir parça içerir. Ayrıca, kol ve bacaklardan yoksundur ve güdük ve küçük el ve ayaklara sahiptir. Yuvarlak beyaz bir göbeğe sahiptir.

Doğal yetenekler
Wigglytuff, gizli yetenek Frisk ile birlikte Cute Charm yeteneğine sahiptir . Cute Charm, Wigglytuff'a Fiziksel hareketle vurursa karşı cinsiyetin Pokémon'u% 30 şansla Wigglytuff'a bulaştırmasına neden oluyor. Frisk, Wigglytuff'in rakibinin tutulan eşyalarını kontrol etmesini sağlar.

davranış
Wigglytuff, dövüşü tütleyen çok nazik yaratıklardır. Birbirleriyle çatışsalar bile, sadece kimin büyüklüğünün en fazla arttığını görmek için hava soluyarak rekabet ederler. Sezon değiştiğinde ince kürkünü tutuyor. Kürk toplanır ve lüks bir iplik halinde bükülür.

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın