» » » Vulpix CubeCraft




Vulpix kırmızımsı kahverengi kürklü tilki benzeri Pokémon'dur. Vulpix'in en belirgin özelliği uçlarında kıvrılmış altı turuncu kuyruktur. Pokédex'e göre , doğduğunda, Vulpix büyüdükçe sonunda birçok kuyruklara ayrılan kar beyazı bir kuyruğa sahip. Başının üstünde, Vulpix tepesinde üç tane kıvrılan ve alnının altından düşen parlak turuncu bir kürk tutam var. Göbek altı krem ​​rengidir. Ek olarak, parlak bir Vulpix orijinal kırmızı-kahverenginin tersine altın rengi bir şemaya sahiptir. Ayrıca, Vulpix'in cinsiyetler arasında görünüşünde herhangi bir fark yoktur.

Diğer Pokémon habitatlarını önlemek için karlı dağlara taşınan Alolan Vulpix, soğuk iklime adapte oldu. Kar beyazı kürklü ve buz mavisi pençeli tilki benzeri bir Pokémon'dur. Alolan Vulpix'in en belirgin özelliği kar beyazı gövdesi ve bir tutam kar beyaz kürkü ile birbirine bağlanan altı buz mavisi kuyruklarıdır. Başının üstünde Alolan Vulpix'in geriye doğru kıvrılan ve alnının altından düşen beyaz kar küresi kürkü var.

Vulpix genel olarak kadınsı Pokémon gibi görünüyor ve dişiler erkeklerden daha vahşi doğada bulunur.

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın