» » » Bulbasaur CubeCraft


Bulbasaur dört ayak üzerinde yürüyen küçük, çömelmiş bir dinozoru andırıyor ancak ayaklarının her birinde üç pençe taşıyor ve kuyruğu yok. Ayrıca büyük, kırmızı gözlere ve çok keskin dişlere sahiptir. Derisi koyu yeşil lekeli, açık turkuaz bir renktedir. Dört bacağında da üç pençe var. Bununla birlikte, en dikkat çeken özelliği, Pokédex'teki girişine göre orada doğumda dikilen yukarıda belirtilen ampuldür .

Özellikleri
Bulbasaur'un sırtında, büyüdükçe sabit bir şekilde büyüyen bir ampulü var. Bu ampul, Bulbasaur'a enerji sağlamak için fotosentez kullanan bir tohum içerir. Ampulü, tohumun absorbe ettiği enerjiyi depolamak için kullanılır, gerektiğinde kullanılabilir. Bir Bulbasaur'un ampulünde yeterince enerji topladığında bir Ivysaur'a dönüşeceği varsayılmaktadır .


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın