» » » Brock CubeCraft



Brock  aslen Pewter City Spor Salonu'nun Spor Salonu Lideri , ancak olabileceği en büyük Pokémon Damızcısı olma hayalini takip etmeye karar verdi. Ash Ketchum’un yenilgisinden sonra kısa sürede unvanını bıraktı. Hedefine ulaşmaya çalışırken, bir süredir yolculuğuna Ash'e eşlik etti. Halen harika bir Pokémon Doktoru olmak istiyor.

Brock, ana karakterlerden en olgun, bilge ve seviyeli olarak kabul edilir ve tartışmasız en zeki karakterdir. Genellikle bir ağabey ve diğer karakterlere bakıcı ve anlaşmazlıkların nedeni olarak davranır. Genellikle başkalarını kendisinden önce yerleştirir ve arkadaşlarına daha iyi karar vermesine veya kendi pahasına olsa bile yardım eder ve onları destekler. Sık sık savaşmadığı gösterilmekle birlikte, herhangi bir Pokémon savaşındaki durumları ve stratejileri anlayabilir ve genellikle bir zamanlar Spor Salonu Lideri olduğu için bunları diğer karakterlere açıklar. Bilgeliği muhtemelen ne kadar gözlemci olduğundan kaynaklanır; Sadece bir Pokémon'un nasıl hissettiğini görebilir.

Brock her zaman yanında kitap ve harita taşır ve bu nedenle, genellikle grubun nereye gittiğini ve oraya vardıklarında ne yapabileceklerini bilen karakterdir, ancak Gelişmiş Nesil dizisinde bu rolü çoğunlukla sahip olan Max üstlenmiştir. PokéNav. Ayrıca Potions, Pokémon yiyecekleri ve bir dizi tencere setinin yanı sıra, bir fırça ve çakı gibi pratik aletler gibi pek çok başka malzeme taşıyor; Hard Knocks Okulu'nda, bir masa çektiği ve çantasından çıkan çay setinin hazır olduğu ve çantasının büyük bir kapasitesi olduğu gösterildi. O bir yerli ve sadece Pokémon'unu değil aynı zamanda seyahat ettiği arkadaşlarını da damatlandırıyor. Tüm yemek pişirme ve temizlik işlerini arkadaşlarına uygular.


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın