» » Frozen Kristoff Kağıt Maket









                  Kristoff Bjorgman, ihtiyacı olan tek yoldaşın Sven adında bir spunky Ren geyiği olduğunu hisseden gerçek bir engebeli dağ adamıdır. En azından Anna ile tanışmadan önce hayatı hakkında hissettiği buydu. Anna, kız kardeşi Elsa'yı ararken yardım istediğinde, dünyasını altüst etti. Şakacı olmayan bir şekilde, Kristoff, Anna'ya Kuzey Dağını arayışında yardım etmeyi kabul etti. Çok az şey biliyordu, bu arayış hayata bakış açısını değiştirecekti! Tehlike, aşk, macera, ölüm ve buz… geleceğinde çok miktarda buz dondu ve sivri ayakkabılarıyla Kristoff bile, Anna'yı Ticaret Postasında gördüğü anda başlayan duygusal roller coaster'ın önüne geçemedi.
CUBEECRAFT Gerekli
malzemeler:
Yazıcı
Kartı stok
makas
Craft bıçak

Yapmak için: 
1. Her bir öğeyi dış siyah çizgiler boyunca kesin. 
2. Craft bıçağını kullanarak her sekmedeki beyazı 
kesin. 3. Craft bıçağını kullanarak her kırmızı çizgiyi kesin. 
4. Her iç siyah düz çizgiyi boyunca katlayın ve her bir tırnağı bir küp oluşturmak üzere bir Craft bıçağıyla oluşturulan yuvalara kaydırın. kafa, gövde, kollar ve ayaklar 
5. Kolları, vücudun her iki tarafındaki beyaz yuvalardan geçirin. 
6. Ayakları vücudun altındaki kırmızı yuvalardan geçirin. 
7. Tamamlanan gövdeyi başın kırmızı kısımlarından geçirin. 
O şimdi tamamlandı 

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın