» » Frozen Hans Kağıt Maket









Hans, 13 kardeşin en küçüğüdür. Hiçbir zaman kendi krallığının kralı olmayacağını anladı, bu yüzden başka biriyle evlenip orada hükmetmeye karar verdi. Arendelle ile karşılaştığında, onun gibi Anna'nın da kız kardeşi tarafından kapatıldığını ve göz ardı edildiğini keşfetti. Bu yüzden kalbini kazanmak için bu kurnaz adam Anna'nın kendisine karşı sevilmeye ihtiyacı vardı. Sonunda Anna'yı kız kardeşi ve krallığı ile baş belası bir sıkıntıya sokan çılgınca bir şey istedi.
İtiraf etmeliyim ki, Hans çok çekici ve sevimli sanıyordum. Anna ve Hans ilk karşılaştığında, ikisi de tam anlamıyla birbirlerine düştü. Aslında, Anna bir at tarafından ayaklarından vuruldu ve Hans atı yüzünden suya düştü. Yani sanırım bir at yüzünden düştüğünü söyleyebilirsin. Ama yine de bütün sahne çok güzeldi. Hans'ın göründüğü kadar iyi olmadığını ve aslında Donmuş Kalbe sahip olduğunu keşfettiğimde, kalbim kırılmıştı.
Bu Cubeecraft, Southern Isles Prince'deki Hans kıyafetine ve ikonik beyaz eldivenlerine sahiptir. Yüzü oluşturmak özellikle zordu. İster inanın ister inanmayın, Hans birkaç kadın özelliğine sahiptir ve küpüm benim Güney Adalar Prensi yerine bir kız gibi görünmeye devam etti. Yani o yüze bak, çok kadınsı. 
Hans
Hans'a benzeyen ayrıntıları korurken, ona daha erkeksi bir yüz vermek için bazı detayları basitleştirmek zorunda olduğumu öğrendim.
Aşağıda bu küp aracı oluşturmak için bazı temel talimatlar verilmiştir.
CUBEECRAFT Gerekli
malzemeler:
Yazıcı
Kartı stok
makas
Craft bıçak
Yapmak için: 
1. Her bir öğeyi dış siyah çizgiler boyunca kesin. 
2. Craft bıçağını kullanarak her sekmedeki beyazı ve patlama çevresindeki beyazı 
kesin 3. Craft bıçağını kullanarak her kırmızı çizgiyi kesin. 
4. Her iç siyah düz çizgiyi boyunca katlayın ve her sekmeyi bir Craft ile oluşturulan yuvalara kaydırın kafa, gövde, kollar ve ayaklardan oluşan bir küp oluşturmak için bıçak 
5. Kolları, vücudun her iki yanındaki beyaz yuvalardan geçirin. 
6. Ayakları vücudun altındaki kırmızı yuvalardan geçirin. 
7. Tamamlanan gövdeyi başın kırmızı kısımlarından geçirin. 
O şimdi tamamlandı .

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın