» » Lincoln Continental







Lincoln Continental bir dizi lüks otomobillere tarafından üretilen Lincoln , Amerikan otomobil bir bölümü Ford Motor Company . İlk olarak 1939 yılında, kişisel lüks otomobil segmentini teşvik edecek olan bir araba nakil aracı olarak tanıtılan plaka, 75 yıldan beri çeşitli zamanlarda Lincoln tarafından kullanılmaya başlandı. Lincoln model serisinde Continental, üstten süslemeli sedan ile taban trim sedan arasında değişen çeşitli roller üstlenmiştir. Üretimi ile Lincoln Continental, iki kapılı ve dört kapılı konvertibller, iki kapılı ve dört kapılı hardtop'lar ve sedanlar ve iki kapılı süspansiyonlar olmak üzere çeşitli bodystyles'de üretildi.
1956'da Ford, Continental Mark II'nin ve arabayı pazarlamak ve üretmek için yaratılmış olan ayrı Kıta Avrupası Bölümünün getirilmesi ile birinci nesil Continental'e halef yarattı. O zamanki Ford tarafından şimdiye kadar üretilen en pahalı araba olan Mark II, 1957'den sonra sürdü ve Continental Bölümü, Lincoln Continental Mark serisini en iyi model olarak Lincoln ile birleştirdi. 1961'den 1976'ya kadar, Lincoln Continental, bölüm tarafından satılan tek modeldi. 1969'da Ford, Continental Mark serisini yeniden canlandırdı . 2002 model yılı sonrasında Lincoln Continental, sedan hatlarını Lincoln Town Car'a ve yakın zamanda piyasaya sürülen Lincoln LS'ye konsolide ettiğinde Lincoln Continental'i durdurdu .
15 yıllık bir üretim aradan sonra Continental, 2017 yılı için Lincoln serisine geri döndü ve Lincoln MKS'nin ardılı olarak görev yaptı . Yeni Continental, 2015 New York Otomobil Fuarı'nda bir konsept otomobil olarak ilk çıktı. 2017 Lincoln Continental, yedinci nesil Ford Taurus ve Lincoln MKZ ile paylaşılan Ford CD4 platformunun genişletilmiş dingil mesafesine dayanan dört kapılı bir sedandır .

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın