» » Hummer









Hummer kamyon ve bir marka oldu SUV zaman ilk olarak 1992 yılında piyasaya, AM Genel M998 bir sivil versiyonunu satmaya başlamıştı  Humvee . 1998'de General Motors (GM) markayı satın aldı ve askeri Humvee tabanlı orijinal Hummer H1'in yanı sıra daha küçük, sivil pazar GM platformlarına dayanan H2 ve H3 modellerini pazarladı .
2008 yılına gelindiğinde, Hummer'in ekonomik krizde canlılığı sorgulanmaya başlandı ve GM yönetimi tarafından gözden geçirildi. 2009'da GM iflasının bir parçası olarak Motors Tasfiye Şirketine devredilmek yerine , GM, satışını araştırmak için GM tarafından tutuldu.
2009 yılında bir Çinli üretici Sichuan Tengzhong Ağır Endüstriyel Makine Şirketi , hükümet onayları bekleyen Hummer'ı satın alacağını açıkladı ancak daha sonra teklifini geri aldı. 24 Şubat 2010 tarihinde, Reuters bildirdi ticaret Çin bakanlığı anlaşma engellemiş bir bakanlık sözcüsü sekiz aydır durmuş olmuştu uygulamayı reddederek inkar rağmen. Şubat ayının sonunda General Motors Hummer markasının sökülmeye başlayacağını açıkladı.

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın