» » » Harley Davidson Motoru







1903 yılında derme çatma bir barakada tamamlanmış olan ilk Harley Davidson motosikleti, oldukça güçsüz bir motora sahip bisiklet niteliği taşıyordu. Zira, bu araç hafif yokuşlu olan yollarda bile pedalları çevrilmeden ilerleyemiyordu.Şirketin kurucuları olan William S. Harley ve Arthur Davidson 2 iyi çocukluk arkadaşıydı ve bu yola beraber çıkan arkadaşlar, kararlı adımlarla ilerleyerek muazzam bir başarıya sahip oldular.
1905, şirket için oldukça önem taşıyan bir yıl oldu. Zira, şirket 1905’te ilk defa birini işe aldı ve şirketin ilk kazandıkları motosiklet yarışı da yine bu yılda yapıldı.
Harley Davidson’u diğer motosiklet şirketleri arasından öne çıkaran ikonik V-twin modeli, 1909 yılında piyasaya sunuldu.Yaklaşık olarak 20.000 Harley Davidson motosikleti, savaş sırasında Amerikan hükümeti tarafından kullanıldı.Uzun tarihi boyunca Harley Davidson bazı büyük değişimler geçirmiş olsa da bugün şirketin Softails, Touring models, Dynas, Sportsers ve Revolution olmak üzere 5 seri çeşidi bulunmaktadır.
Eğer sıkı bir Harley Davidson hayranı olduğunuzu düşünüyorsanız, sizin de mutlaka bir Harley Davidson deri ceketiniz vardır diye düşünüyorum. Zira markanın kendine has olan kıyafet serisinde, bebekler için bile olan, Harley Davidson yazılı kıyafetler bulunuyor.

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın