» » » 3B Baykuş Sanatı



Hey, Craft Campers! Bu yaz çocuk oyuncağı grubuna katılmaktan çok mutluyum. Bu 3 boyutlu kağıt baykuş sanat projesi, sizin için ve bir kerede makas kullanabilen, ufacık parçaları işleyen ve yerleştirme talimatlarını dikkatle takip eden 11 yaş ve üstü çocuklarınız için uygundur. Sanat projesinin bitmiş boyu 8 x 10 inçtir. Moms: Daha genç çocuklar için şekiller keserek ve pop noktalarını atlayarak ve katlayarak kesinlikle gençleştirebilirsiniz. Katlanmış kanatları kes. Ayrıca sadece baykuş yapabilir ve arka planın tamamını atlayabilirdiniz ve hala o eğlenceli olacak!

Pekala genç crafters, burada gece baykuş yukarıda betimlenen yapmak gerekir ne:
Tüm desen parçaları (burada olsun) benim PDF indir
yazıcı
cetvel
net bant
puanlama için tereyağı bıçağı
Poster kurulu 8,5 x 11 parça (daha büyük bir parça bir kesebilir)
8,5 x 11 inç ağır scrapbooking aşağıdaki renklerde kağıt: turuncu, kahverengi, koyu deniz mavisi, siyah, açık kahverengi, kırmızı ve sarı. (Bir gündüz baykuş yapmak istiyorsanız, sonundaki nota bakınız)
makas
tutkal sopa
küçük parçalar kağıt için jel tutkal
1 inç daire 5/8 inç daire yumruk ve yumruk (bir yumruk yoksa PDF dosyasının ilk sayfasında Şablonlar bakınız)
1/2 inç çaplı (1/8 inç. Kalın) yuvarlak pop noktalar
beyaz veya gri renkli kalem
macera cesur duygusu işçiliği
Tüm bu arada var? Biraz deli kağıt sanatı yapalım.

1. Adım: desen parçalarını yazdırın!


Bir cetvel ile normal kağıda ilk sayfasının bir test baskısı yapın ve doğru boyutta kılavuzu yazdırıp emin olmak için kutuyu ölçün.

Eğer ölçeklendirme iyi olduğundan emin olduktan sonra, kağıt farklı renklerde bunları yazdırmak için her sayfadaki talimatları uygulayın. Sen sarı kağıt üzerine baskı olmayacaktır. Not: Bazı önünde basılacak ve sayfanın arkasına bazı! Kağıt dokulu değildir ve her iki tarafta aynı görünüyorsa, bu ile rahatsız etmeyin.

Adım 2: tüm kıvrımlar puan.

(the hand that would be holding the ruler was taking the picture, but you get the idea.)

Puan için üç kat, kahverengi kağıt üzerinde iki turuncu kağıda bir vardır. Noktalı çizgi karşı kurallarını sıraya, ve sıkıca tereyağı bıçağı kullanarak hat boyunca skor. Bu birkaç kez yapın. Kağıt kolay ve temiz olacak bend zaman, böylece bu kat kağıt güzel bir göçük yapıyor.

Adım 3: makasla ile desen parçalarından biri her kesin.

Bazı sayfaları yinelenen desen parçaları var, ancak bunlar sadece durumda size pisliği ekstra bulunmaktadır. O kesim gelince, yavaş ve istikrarlı bir yarış kazanır. İşte size bazı kesim ipuçları:

Rough Cut uzakta ilk sayfasının geri kalanından şekillendirir. Sonra hatlarda onları kesip.
Bir sürekli yönde tüm şekil kesmek için çalışmayın. Kolaylaştırmak için aşamalarında ve farklı yönlerden gelen kesti.
Içe bakan bir taraftan kesilmiş sonra noktaya diğer taraftan, ilk noktasını açıları ve parçaları işaret düşürdüm.
Eğer eğrileri kesmek gibi elinizde kağıdı ters çevirin.
O müthiş bakmak için mükemmel olmak zorunda değildir unutmayın!
Adım 4: Bazı çevreler -İzle.


1 inç yumruk kullanarak, üç sarı çevreler yapmak. Bir 5/8 inç (ya da 1/2 inç) yumruk kullanarak, iki siyah daireler yapmak. Adet geri kalanı ile bir kenara koyun.

Eğer daire yumruklar yoksa, bir pusula kullanmak ya da PDF dosyasının ilk sayfasında verilen şablonlar yazdırabilirsiniz.

Adım 5: Birlikte arka plan koyun.


8 x 10 inç koyu turkuaz parçasının arkasına (çizgilerle tarafı) tutkal sopa kullanın. Tüm kenarlarda zag tutkal Zig ve ardından orta aşağı olsun. Şimdi posterboard mektubu boyutlu parçasına koyun. Muhtemelen posterboard olmayan parlak tarafı daha iyi sopa olacak. Eğer ekstra indirim kırparak olmak edeceğiz, kenarları ile sıraya endişe etmeyin. Bunu pürüzsüz sonra Poster dışına kapalı kenarları kırpın.

(Üzerinde oval olmadan taraf) büyük siyah parçanın arkasındaki tutkal sopa kullanın. Dikkatle sol üst ve alt kenarları ile hizaya. Aşağı Pürüzsüz.

Adım 6: Birlikte baykuş koyun.

Hard to see here, but the guidelines will be showing on the red.

Kırmızı oval (hiçbir hatları ile taraf) arkasındaki tutkal sopa kullanın. Siyah parça ve pürüzsüz oval kılavuz ile çizgi o kadar. (Bu siyah kağıt Umarım olsa yine 1 kutu gibi siyah üzerine yönergelere görmek mümkün olacaktır.)


Gösterilen yerlerde kanat arkasındaki iki tek pop turuncu noktalar koyun. Kırmızı oval kılavuz ile kanat hizaya ve onu sopa. Ooh. 3D var.


Makasla dörtte bir pop nokta kesin. Evet, bu küçük, ama nokta gaga arkasından pop göstermek istemiyorum. Yönergeleri kullanarak açık kahverengi ruff üzerinde küçük siyah nokta gaga arka ve pop yerde gagasını bir parçası koyun.


Siyah daireler jel tutkal (less is more) kullanın ve sarı dairenin iki merkeze yerleştirilmesi. Şimdi iki baykuş gözleri var! Jel kuruması için bir ya da iki dakika bekleyin.


Her iki gözü pop arka ortasında bir nokta koyun. Açık kahverengi ruff parçası üzerinde kılavuzlar üzerinde onları sopa.

Açık kahverengi Ruff üzerinde tek çevirmek Pop ve arkasındaki iki nokta koydu. Yönergelere kırmızı oval üzerine yerleştirin.


... Şimdi üçgen turuncu kulaklar için. Ya da aslında ne olursa olsun. Neyse, kulakları benziyor. Pop tarafına doğru kanat attı nokta katlayın. Rehber (birlikte yığılmış çift yollarla iki) ile gösterilen iki adet çift kişilik pop nokta yerleştirin.

Ters çevirin ve gaga ile merkezli ve kalan kılavuz ile dizilmiş, baykuş kafasına yerleştirin. Adam! Sizin baykuş kötü şiddetli görünüyor. Hoo bazı sesler yapmak. Sen istediğini biliyorum.

Adım 7: Birlikte ağaç gövdesi koyun.


Boş tarafa da ağaç gövde parçalarını çevirin. Şimdi, sanatsal perisi toplamak ve tüm ağaç gövde kabuğu aşağı hatları oluşturmak için bir beyaz veya gri renkli kurşun kalem kullanın. Düğüm deliği etrafında eğri onları. Harika. Çok ağaç gibi.

Arkasına doğru kapaklarını katlayın ve onlara kırışık attı. Onları açın.


Aşağı sol ağaç gövde kabuğu yan yattı, arka sol kenarına dizilmiş. Kenarları karşılamak Bant bunu.


Belirtilen her yerde dört pop nokta bir yığın yerleştirin.

Şimdi sağa (değil sanat kenar) siyah kağıdın kenarına bu zaman çizgisi dışında, sağ ağaç gövdesi diğer taraf için bu adımları kadar tekrarlayın. Kenarları karşılamak Bant bunu. Belirtilen her yerde dört pop nokta bir yığın yerleştirin.





Emin aşağı doğru bastırın önce kat dik açı olan yapım, bitti katlayın ve baykuş üzerinde aşağı sopa. Ağaç parçaları hafifçe üst üste ve baykuş alt gizlemek gerekir. Işte! Neredeyse bitti!

Adım 8: moon ve ağaçlar koyun.



Kalan sarı dairenin yan 1/4 inç keserek. Sırtında bir pop nokta koydu. Ağaç gövdesi karşı kesim tarafı, çamurcun arka plan üzerinde yukarıdan aşağıya yaklaşık bir inç yerleştirin.


Siyah ağaçların arkasındaki parça pop noktalar koymak, üç ya da dört single yapmanız gerekir. Alt kenarına doğru yerleştirin ve ağaç gövde karşı dizilmiş.


3D kağıt sanat senin müthiş bir parça yapılır! Geri çekil ve hayran. Bir kağıt sanatçısı Whoooo var? Bunu kim vardır!

Tekrar yapmak ister misin? İşte daha fazla seçenek vardır:


  • Yine gündüz gibi görünüyor yapmak için ağaçlar için gökyüzü ve yeşil için küçük bir ışık mavi kağıt kullanarak Deneyin! Aya bunu yapmak için güneşten ışınları ekleyin. Belki bir bulut ya da iki ekleyin. Sen baykuşun gözleri bir dairenin üstünde bir yarım daire katman tarafından kapatıldı yapabiliriz. Baykuşlar gündüz uyumak ister! (Hmm. Kind okula gitmeyen çocuklar gibi.)
  • Odanız için süslemeleri olarak farklı renklerde sadece baykuş yapmayı deneyin.
  • Kendi tasarım daha oluşturmak veya bunları geri dönüşüm için artık Kağıt sanat eserlerini kullanın.
  • Bitmiş baykuş sanat bir 8 x 10 shadowbox çerçeve içinde veya kendisi tarafından görüntülenebilir.

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın