» » 3D Penguen

 



Oyun zamanı! Eğlenceli, ücretsiz, basılabilir bir 3D penguen kağıt oyuncağı yarattım, bunlardan 3 tanesi hassas olsun, bu yüzden sadece yazdırın, birleştirin ve oynayın (veya sergileyin).

Kağıt oyuncakları seviyorum! Blogda zaten birkaç tane var ve hem küçük çocuklar hem de büyük olanlar (veya yürekten çocuklar) için epeyce daha göreceksiniz.

Siyah - Gri Penguen

Mavi Penguen

Pembe Penguen

Penguenlerinizi

Penguenlerinizi  yazdırdıktan sonra, bu arkadaşları kesmenin zamanı geldi (yazdırılabilir şablonların her birinde küçük bir katlama diyagramı olduğuna dikkat edin, bunu kesmenize gerek yoktur).

Tüm parçaları kestikten sonra, katlama zamanı. Yazdırılabilir dosyadaki şemada belirtildiği gibi kırışıklıklar ve katlamalar yapmaya başlayın (bunu hem baş kısmı hem de vücut kısmı için yapın.







Baş geometrik şeklini vücuda yapıştırın ve penguen kağıt oyuncağınız olsun!



Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın