» » Planör SNJ-3 Teksas Uçağı

 SNJ-3 tipi uçağı baskıya hazır hale getirerek makas ve tutkal yardımıyla maket halinde sahip olabilirsiniz. Beğenip yorum yapmayı unutmazsanız seviniriz. 






Kuzey Amerika Havacılık T-6 Teksaslı bir Amerikan tek motorlu gelişmiş eğitim uçağı pilotları eğitmek için kullanılan Birleşik Devletleri Ordusu Hava Kuvvetleri (USAAF), Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri , Kraliyet Hava Kuvvetleri ve diğer hava kuvvetleri arasında İngiliz Milletler sırasında Dünya II . Savaş ve 1970'lere. North American Aviation tarafından tasarlanan T-6, modele ve çalışan hava kuvvetine bağlı olarak çeşitli isimlerle bilinir. Amerika Birleşik Devletleri Ordusu Hava Birlikleri (USAAC) ve USAAF olarak belirlenen AT-6 , Amerika Birleşik Devletleri Deniz KuvvetleriSNJ ve İngiliz Milletler Topluluğu hava kuvvetleri Harvard , en iyi ABD dışında bilinen adı. 1948'den başlayarak, yeni Birleşik Devletler Hava Kuvvetleri (USAF) onu T-6 olarak belirledi ve USN 1962'de bunu izledi. Hava gösterisi gösterileri ve statik gösteriler için kullanılan popüler bir savaş kuşu uçağı olmaya devam ediyor Ayrıca, Pasifik'te İkinci Dünya Savaşı'nı anlatan filmlerde Mitsubishi A6M Zero da dahil olmak üzere çeşitli Japon uçaklarını simüle etmek için birçok kez kullanıldı Tüm varyantlardan toplam 15.495 T-6 üretildi.

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın