» » » Wishiwashi CubeCraft

Wishiwashi küçük mavi beyaz balık Pokémon'dur. Yanlarında parlak mavi işaretler, yanlarında beyaz gözyaşı biçimli desenler ve büyük gözlerinin içinde mavi su birikintisi şeklinde göz bebeği vardır.

Wishiwashi, Okul Formunda, çok daha büyük bir balık şeklinde bir okul oluşturmak için sayısız diğeriyle bir araya geliyor. Okuldaki bireysel balıklar çok daha az ayrıntılı ve parlayan gözlerle mavinin farklı tonlarında.

davranış
Küçük ve kendi başına zayıf olan Wishiwashi, onu kolay bir yemek olarak gören birçok avcı tarafından hedefleniyor. Kendini savunmak için çok sayıda Wishiwashi büyük ve dehşet verici Okul Formlarında bir araya geldi ve birleşik güçleri Gyarados'unkileri bile geçiyor . Alolan deniz halkı, "deniz iblisi" olarak konuşan Wishiwashi'den korkuyor. Ancak, büyük okullarda bile Wishiwashi hala Wailord'u avlıyor .


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın