» » » Spearow CubeCraft

Spearow, kısa boyları, kahverengi gövdesi ve soluk kırmızı kanatları ile karakterize olan bir av kuşu Pokémon türüdür. Başında koyu kahverengi bir kuş tüyü bulunurken göbeği bej renktedir. Spearow'un arka yüzü siyah, kuyruk tüyleri ise kahverengi tonudur. Bütün kuşlar gibi, nesneleri idare etmek ya da kendini savunmak için kullanılan pençelerle donatılmıştır.

davranış
Çimenli alanlardaki böcekleri avuç kanatlarıyla temizleyerek ve gagalarıyla toplayarak avlayın. Spearow çok bölge, sürekli uğultu ve yarım mil öteden duyulabilen yüksek sesle ağlamayı çağırıyor. Bu çığlık, avcıları korkutup kaçırmaya ve diğer Spearow'la bağlantıda kalmaya hizmet eder, ancak ikincisi kendi türüne alarm olarak ayrılmıştır.


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın