» » » Arbok CubeCraft


Arbok, vücudunun çoğunluğu mor renkte olan bir kobraya benzerlik gösteriyor. Arbok'un bir kobra gibi bir "kukuletası" var, ancak onu geri çekemediği asla görülmedi. Davlumbazında, diğer Pokémon'u korkutmak için kızgın bir yüze benzeyen kırmızı, siyah ve sarı bir desen var. Arbok'ta, her biri farklı bir nesilde ortaya çıkan altı farklı model olduğu bilinmektedir.

davranış
Bu Pokémon son derece bölgeseldir. Arbok'un intikam sahibi olduğu biliniyor ve birilerini veya onları kızdıran bir şeyi takip etmekte kesinlikle acımasız.

Doğal yetenekler
Arbok yetenekleri vardır Intimidate ve Skin Shed gizli yeteneği ile birlikte unnerve . Intimidate, oyuncu savaşa girdiğinde rakibin saldırı statüsünü düşürürken, Shed Skin% 30 şansla Arbok'u bir durum sonunda durum rahatsızlıklarından kurtarır. Unnerve, rakibin meyvesini yemesini önler. Güçlü bir daraltıcı olan Arbok, güçlü bobinlerinde çelik bir varili ezebilir.



Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın