» » » Nidoqueen CubeCraft

Nidoqueen, bir gergedan, fare ve sürüngeni andıran özellikleriyle büyük bir pokemondur. Büyük ölçüde mavi renktedir. Nidoqueen'in başının ortasında büyük yuvarlak kulaklar ve iki küçük boynuz var. Çenesi krem ​​renklidir. Nidoqueen'in kısa bacakları ve kolları beyaz pençeli (ayakları iki, her pençe üçü) ve büyük bir hacimli kuyruğu var. Nidoqueen'in vücudunda birkaç tane krem, zırh gibi tartı var. Çenesinin yanında, diğer kısımlar üst göğsünde iki zırhlı topak ve karnında parçalara ayrılmış bir parça içerir.

fizyoloji
Nidoqueen büyük, güçlü, iki ayaklı bir Pokémon'dur. Hepsinde kalın sarı zırh plakaları vardır. Boynuzu Nidoking'inkinden daha küçük , ama yine de güçlü ve yoğun miktarda zehir elde ediyor. Nidoqueen gibi güçlü hamle kullanabilirsiniz Vücut Slam için felç olan düşmanları ve daha sonra bunları bitirmek Mega Punch veya Demir Tail .



Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın