» » » Minior CubeCraft

Minior, açık kahverengi renkli bir gövdeye sahip havaya duyarlı canlı bir meteoriti andırıyor. İki büyük siyah renkli dairesel göze ve vücudundan çıkan beş sivri uçlara sahip. Aynı zamanda vücudunu da kapsayan üçgen işaretlere sahiptir.

Asıl haliyle Minior daha küçüktür ve mükemmel küresel bir gövdeye sahiptir. Şimdi gözler beyaz ve spiral şeklindedir. Vücudunun rengi yedi renkten biridir: kırmızı (pembe), turuncu, sarı, yeşil, mavi, çivit mavisi ve mor.

Minior'un fiziksel ömrü çok sınırlı. Çekirdek formu kabuktan çıktıktan sonra, net bir gecede ölene kadar yaşayacakları kısa bir ömre sahiptir. PokéBall'a çabucak geri dönmezse çekirdeği evrenin bir parçası olur. Bu, Minior'un doğal yırtıcı hayvanı olan Legendary Pokémon Rayquaza'nın emmesi için ölümünden sonra geride bıraktığı, ozon tabakasındaki parçacıkları bırakır .





Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın