» » » Jolteon CubeCraft


Jolteon görüldüğü gibi bir çoban köpeği bazı özellikleri ile dört ayaklı memeli Pokémon olduğunu Get Along Little Pokémon , Ethan kullanılan Jolteon sürüsü bir "çoban köpeği" olarak Magnemite . Jolteon'un vücudu sivri, parlak sarı bir kürkle kaplıdır. Bir tavşana benzeyen uzun kulakları, koyu mor badem şekilli gözleri ve küçük siyah üçgen burunlu künt kedi benzeri bir namlu vardır. Boynunu saran dikenli beyaz bir yelesi vardır. Bacakları ve pençeleri, ince ve tilki benzeridir, her birinde üç ayak parmağı vardır ve görünür pençeleri yoktur. Jolteon'un arka kapağını saran dikenli bir kürk ucu vardır ve sıklıkla görünmeyen küçük bir sivri uçlu kuyruğu vardır (ancak Pokémon Stadyumu gibi oyunlarda görülür).). Arka bacakları güçlü bir şekilde yapılmış gibi görünmekte ve çita gibi yüksek hızlarda çalışmasına izin vermektedir.

Doğal yetenekler
Jolteon-ElectricTaleofPikachu-katlanması-genişletme-Pençesi-Gibi-Kedi
Jolteon, Pikachu Manga'nın Elektrik Masalı'nda, rezene tilkiye benzer bir görünüme sahip bir kedi gibi pençelerini geri çekip uzatabildiğini gösterdi.

Jolteon, Volt Absorb yeteneğine sahip . Bu, Jolteon'un herhangi bir Elektriği emmesini sağlartipi hareket ve kendini iyileştirmek. Jolteon, 10.000 volt'a kadar yıldırım cıvataları oluşturmak için ortaya çıkan elektriği kullanarak atmosferden negatif iyonlar toplayabilir. Tek tek hücreleri ayrıca kendi başına küçük elektrik yükleri oluşturur ve bu da vücudunun neden olduğu statik elektrikle birlikte güçlü elektrik tipi saldırılara neden olabilir. Çok hassas ve ılımandır, bu da ruh halini değiştirirken hızla şarj olmasını sağlar. Ayrıca yıldırım düşmesine ve küçük fırtınalara neden olabilir. Tehdit edildiğinde veya sinirlendiğinde kürk ucunda durur ve keskin kıllar olur ve bu elektrikli iğneleri vücudundan atar. Nefes verildiğinde, elektrik nedeniyle küçük kıvılcımlar ağzında oluşur.



Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın