» » » Charmeleon CubeCraft


Charmeleon, önceden geliştirilmiş hali olan Charmander'inkine benzer bir görünüme sahip küçük, iki ayaklı, dinozor benzeri bir Pokémon'dur . Charmeleon, Charmander'dan farklı olarak, daha koyu bir kırmızı ten rengine, daha büyük bir gövde yapısına, pençelere ve kafasının arkasında, bir ornithopodunkine benzer şekilde boynuz benzeri bir çıkıntıya sahip olması nedeniyle farklıdır . Pençeleri çok keskindir ve kuyruğu çok güçlüdür.

Özellikleri
Charmeleon, diğer evrimsel biçimleri gibi, doğal olarak da nefes alabilir. Yine de güçleri Charmander'inkinden daha büyük, ama Charizard'ınki kadar büyük değil.

davranış
Charmeleon, Charmander'dan daha saldırgandır. Kısır bir doğaya sahip olduğuna ve sürekli rakiplerini arayacağına inanılıyor. Güçlü rakipler bu Pokémon'u heyecanlandırıyor ve çevresini yakan mavimsi beyaz alevlerin çıkmasına neden oluyor. Sık sık pençelerini kullanarak çok acımasız, acımasız ve kıskanç bir dövüşçüdür. Ancak kazandıktan sonra rahatlayacaktır.


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın