» » Frozen Olaf Kağıt Maket









Disney'in yeni filmi Frozen'u duyduğum andan itibaren, çok heyecanlandım. Bu film Hans Christian Andersen'in masallarından The Snow Queen'den esinlenmiştir. Tabii ki Disney kendi hikayesini yaratarak birçok özgürlük alacaktır, ancak reklamlarında ve fragmanlarında gördüğümden, harika bir film olacağından emin olabilirsiniz.
Summery'nin Hikayesi:
“Tangled” ve “Wreck-It Ralph” ın arkasındaki stüdyo “Walt Disney Animation Studios, çarpıcı bir büyük ekran komedi macerası olan“ Frozen ”u sunuyor. Korkusuz iyimser Anna (Kristen Bell’in sesi) destansı bir yolculuğa çıkıyor - dağcı Kristoff (Jonathan Groff’un sesi) ve sadık ren geyiği Sven’le birlikte çalışıyor - kardeşi Elsa’yı buluyor (buzlu güçleri olan Idina Menzel’in sesi). Arendelle krallığını ebedi kışın kaptı. Everest benzeri koşullar, mistik troller ve Olaf, Anna ve Kristoff adında eğlenceli bir kardan adamla karşılaşmak, krallığı kurtarmak için bir yarıştaki elementlerle savaşır.
Film Chris Buck (“Tarzan” “Surf's Up”) ve Jennifer Lee (senaryo yazarı, “Wreck-It Ralph”) tarafından yönetildi ve Peter Del Vecho (“Winnie the Pooh” “Prenses ve Kurbağa “). Tony® ödüllü Robert Lopez (“The Mormon'un Kitabı”, “Avenue Q”) ve Kristen Anderson-Lopez'den (“Transit”) müzik eşliğinde “Frozen” 27 Kasım 2013 tarihinde 3D filmlerde. ”
Olaf, Plucky Comic kabartması gibi görünüyor. Mutlu bir yolculuk Kış harikalar diyarında yaratılan şanslı küçük bir adam. Frozen resmi web sitesindeki Summery Karakterine göre, böyle soğuk bir donmuş adam için bir sorun olabilecek Warm Hugs'ı seviyor.
Summery karakteri:
Olaf (Josh Gad'un sesi) ve sıcak kucaklamalardan hoşlanıyor. Elsa'nın büyülü güçlerinden yayılan Olaf, Arendelle'in üstündeki dağları dolaşan en cana yakın kardan adam. Masumiyeti, giden kişiliği ve esrarengiz anlar olsa da, iyi ve o kadar iyi olmayan zamanlarda kendini parçalama yeteneği. Ayrıca dünyanın en imkansız rüyasını görüyor olabilir, ama bilmediği şey onu eritmeyecek mi, yoksa erteleyecek mi? Dondurulmuş )
Olaf'ın fragmanını gördükten sonra, onu bir küp aracına dönüştürmek zorunda kaldım. Şimdi yuvarlak bir kardan adamı bir kareye dönüştürmek tuhaf ve garip ama sanırım başardım.
Saçları çok dikkatli kesilmeli ve sonra başının üstündeki yuvaya kaydırılmalıdır. Cubeecraft kollarının aksine kollar, dallar / çubuklardır. Küpün her iki tarafındaki kırmızı çizgiler boyunca kesin ve kolları içeri kaydırın. Kolların ve saçların uçlarında bağlı kaldıklarından emin olun, böylece ikiye katlanırlar ve çift taraflı olurlar.

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın