» » MESSERSCHMITT



Savaş sırasında Messerschmitt başlıca tasarım tedarikçisi oldu, Bf 109 ve Bf 110 savaşın ilk yarısı boyunca avcı gücünün muazzam çoğunluğunu oluşturdu. Devasa irilikteki Me 321 Gigant nakliye planörü ve altı motorlu Me 323 gibi birkaç farklı tasarım siparişi verildi. Bununla birlikte savbaşın ikinci yarısında Messerschmitt tamamen jet motorlu tasarımlara yöneldi ve Dünyanın ilk operasyonel jet avcı uçağı Me 262 Schwalbe 'yi (“Swallow” "Kırlangıç") üretti. Ayrıca DFS ( Deutsche Forschungsanstalt für Segelflug- Alman Planör Uçuşu Araştırma Enstitüsü) tasarımı olan ve ilk roket güçlü tasarımı Me 163 Komet 'i üreterek hizmete soktu.

Messerschmitt, 110'un bir sonraki modeli olan Me 210, gibi şirketi neredeyse dağılmaya götürecek kadar felaket etkisi yaratan kötü tasarımlara da sahipti. Tasarım problemleri en sonunda Me 410 Hornisse 'da görüldü fakat sadece birkaç tane yapılmıştı ve bütün hepsi 262'ye çevirildi. Savaşın sonlarında Messerschmitt ayrı ağır bir "Amerikabomber" tasarımı üzerinde çalıştı, Me 264, prototip formunda uçtu ama savaşı görmek için çok geç kalmıştı.




Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın