» » Perili Ev


Perili bir ev, ölen kişinin bedensiz ruhları tarafından yaşanmış olarak algılanabilen bir ev veya başka bir binadır. Vatandaş, eski sakinler olabilir, yakınlarda trajik bir ölümle ölmüş olabilir veya sözde hayalet yerinde veya yakınında gömülmüş olabilir. Parapsikologlar sık ​​sık uğursuzluğa, ani, şiddet içeren veya trajik bir ölüm yaşanırlar. 
Şüpheler, yaşlı evlerin eski yapılarda, yaştan başka hiçbir şey olmadığı için doğal olarak ortaya çıkan sesler yüzünden perili olma algısı verebileceğine işaret ediyor. Ayrıca, insanların algıları değiştirilebilecek, örneğin öngörülebilirlik, uyanma hayalleri, ilaç etkileri veya halüsinasyona neden olabilecek zehirli maddeler gibi başka birçok sebep bulunduğuna dikkat çekiyorlar. 


Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın