» » Kabak Hallowen








Modern bir Jack-O-Fener, tipik olarak bir balkabağından yapılır. 
Jack-O-Fener Cadılar Bayramı veya Samhain, eski bir Gaelic hasat festivali ile ilişkilidir. 
Jack-o-Lantern terimi, İrlandalı bir halk masasında Stingy Jack olarak bilinen ve ona cehennem küllerinden oluşan ve ona ışığı sağlamak için oyulmuş bir şal turuna yerleştirilen bir çiftçi hakkında geldiği söyleniyor. 
Fener oymacılığı geleneği, genellikle şalgam veya pancardan oyulmuş İskoçya ve İrlanda'da başladı. All Hallows Eve'de yaratıldılar ve kötü ruhları uzak tutmak için bir 'tedavi' olarak kapıdan çıktılar. Gelenek göçmenlerle Amerika'ya doğru yol aldı, ancak Birleşik Devletlerde kabak şalgamlardan veya pancardan daha bol olduğu için genellikle kullanıldı. 
Kayıt kasaları, 28 Eylül 2012'de Rhode Island çiftçisi Ron Wallace'ın bir tonluk kabak yetiştiren ilk kişi olmasıyla parçalandı. The Boston Globe'a göre, şimdiye dek yetiştirilen en büyük meyve. Wallace'ın devasa balkabağı şaşırtıcı bir 2,009 paundla tepesinde kaldı ve bir önceki rekoru 1,65 lira ile kırdı. 

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın