» » Elektrikli Araç







Bir elektrikli araç ( EV ), ayrıca bir elektrikli tahrik aracı olarak anılır, tahrik için bir veya daha fazla elektrikli motor veya çekiş motoru kullanır. Elektrikli bir araç, araç dışı kaynaklardan elektrikle bir kollektör sistemi ile güçlendirilebilir veya yakıttan elektrik enerjisine dönüştürmek için bir pil, güneş panelleri veya jeneratör ile birlikte olabilir. [1] EV'ler, kara ve demiryolu araçları, yüzey ve sualtı gemileri, elektrikli uçak ve elektrikli uzay aracı içerir .
Elektrikli araçlar, motorlu araç tahrikinde tercih edilen yöntemler arasındaydı ve zamanın benzinli otomobilleri tarafından elde edilemeyen bir konfor ve çalışma kolaylığı sağlayan 19. yüzyılın ortalarında ilk ortaya çıktı. İçten yanmalı motor (ICE) yaklaşık 100 yıldır motorlu kara taşıtları için baskın tahrik yöntemidir , ancak elektrik ve diğer türdeki tıp ve küçük vagonlarda elektrik enerjisi her yerde olduğu gibi kalmıştır.

Nasıl Yapılır? 3dkagit

Sitemizde gördüğünüz 3 boyutlu kağıt modellerini mause a sağ tıklayıp farklı kaydederek yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz. Boyutlarını düzenlemek istiyorsan indirdiğiniz resmi word dosyasına ekleyerek düzenleyebilirsiniz. Noktalı yerleri kestiğiniz bölümlere yapıştırarak 3 boyutlu modelinize ulaşmış olursunuz.
Bu site OnegonuşuO kuruluşunun bir ürünüdür.
«
ÖNCEKİ
Sonraki Kayıt
»
SONRAKİ
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Bırakın